Тръмп обеща "да направи Америка отново безопасна"


Дата: 21/08, 08:38

Пиксабей

Експрезидентът на САЩ Доналд Тръмп обеща вчера да "направи Америка отново безопасна" по време на кампанията си в Мичиган, докато демократите, които се събраха в Чикаго, за да номинират Камала Харис, го заклеймиха като професионален престъпник, предаде Асошиейтед прес.

В рамките на изявата си, целяща да отвлече вниманието от Националния конгрес на Демократическата партия, Тръмп застана редом със заместник-шерифи в град Хауел и заяви, че Харис, която е била окръжен прокурор на Сан Франциско и главен прокурор на Калифорния, е оглавила "марксистка атака срещу правоприлагащите органи" в цялата страна.

"Камала Харис ще донесе престъпност, хаос, разрушение и смърт", заяви Тръмп. "Ще видите нива на престъпност, каквито никога не сте виждали преди...Аз ще осигуря закон, ред, сигурност и мир".

През последните седмици Тръмп се опитваше да притъпи ентусиазма, предизвикан от Харис след като президентът Джо Байдън се отказа от кампанията си за преизбиране и я подкрепи. Това включваше както мрачни прогнози за това какво би означавало избирането на Харис за страната, така и усилия на съветниците на Тръмп да организират събития, на които той да се опита да направи конкретни политически сравнения. Темите вчера в Мичиган бяха престъпността и обществената сигурност, отбелязва АП.

Откъси от речта бяха публикувани предварително. Предизборният щаб на Тръмп също така заяви, че той ще призове в нея за смъртно наказание за изнасилвачите и трафикантите на деца, но кандидатът за президент не спомена това по време на изказването си.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Всички с биткойн са предупредени: Цената може да рухне с 20 % до дни
Дата: 12/09, 14:29

Точно в 19:50 часа любимо на всяко дете от НРБ предаване се връща по БНТ
Дата: 12/09, 14:25

Microsoft съкращава още служители, този път от поделението си за игри
Дата: 12/09, 14:20

Почина Петър Кадиев
Дата: 12/09, 14:19

Газово хранилище "Чирен" вече е запълнено на 90,24 процента
Дата: 12/09, 14:121 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия