Невена Цонева и Венелин Венков разкриха истината за раздялата със Слави


Дата: 13/05, 11:29

Редактор: Александър Дечев

Кадри: БТВ

Певицата Невена Цонева и барабанистът Венелин Венков напуснаха Слави Трифонов и "Ку-ку бенд" преди десетина дни. Преди минути те разкриха конкретните причини за раздялата в предаването "Преди обед" по БТВ. Двамата са заедно от 16 години и имат син. Венков е бил част от групата 30 години, а Цонева - от седем.

"Бил съм 30 години част от една организация и сега ми е съвсем различно. Много е странно, защото ти си бил в един график понеделник-петък. Сега вече нямам график", започна барабанистът.

"Такова решение се взима дълго време. Не е от сега, обмислено е. Говоря от името на двама ни, заедно бяхме в това. От доста време го обсъждаме, не е лесно или леко взето решение, но пък в края на краищата беше категорично", поясни певицата.

"Не искам да изпадам в подробности как стигнахме до решението. Но аз не се чувствам добре последните години там, където бяхме. Просто защото всичко е съвсем различно. Не говоря, че сме извън БТВ или нещо такова, това няма никакво значение. Аз говоря конкретно за групата "Ку-Ку бенд". Това, което е вътре в момента, не е това, което аз съм живял толкова много години с тези хора. И най-вече защото Слави го няма в групата. Тя групата е негова, той плаща заплати на колегите, не е оставил никога под никаква форма. Но той просто не е част от групата, в смисъл на група - групария, каквато сме били. Сега в момента просто си свирим професионално нещата, свирим кашове и каквото там има да се свири, концерт на Софи Маринова, всякакви такива неща. Което е прекрасно, но не е моето. Моето е да правим песни с тази група, както сме правили много дълги години, 20-30 албума или не знам колко бяха. Но това спря - не правим песни, не правим албуми, не правим нищо. Освен да свирим професионално каквото се изисква от нас в телевизията. Много ме мъчи това нещо и просто реших да приключи, защото не е ОК", посочи конкретните причини Венелин Венков.

"Няма общо нито с политика. Аз съм аполитичен, това не ме интересува, всеки си взима решение сам за себе си. В един момент решихме, че е по-важно за нас по-скоро да обърнем внимание на детето ни, отколкото да се занимаваме с това, което досега. Ново начало, нови предизвикателства", добави той.

"Има обстоятелства много, не е само с работата, а и в личен план. Ние се преместихме да живеем по-далеч, което също затрудняваше. Всичко водеше към това решение", разкри още Невена Цонева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



IT Helpdesk от А1 предлага експертно IT обслужване на бизнеса в отговор на технологичните предизвикателства
Дата: 07/06, 03:30

Борислав Гуцанов: На съдбовен кръстопът между мира и войната сме
Дата: 07/06, 03:10

45 градуса в Кипър
Дата: 07/06, 03:00

В Мексико убиха кмет
Дата: 07/06, 02:10

САЩ ще изпратят нов пакет военна помощ на стойност 225 млн. долара на Украйна
Дата: 07/06, 01:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия