Актьор от ДБ към Бориславова: Все още има време да кажете "Извинявайте, прекалих"


Дата: 03/09, 09:00

Колаж уикипедия, Kalaves, Булфото

Известен българин атакува остро нежното острие на "Продължаваме промяната".

Актьорът Веселин Калановски е сред учредителите на "Да, България". Член е на Изпълнителния съвет и на Националния съвет на "Да, България“ от 2017 г. В свой пост в социалните мрежи личи острия тон, насочен към Лена Бориславова, която вчера гостуваше в предавнето "Лице в лице".  

Припомняме, че ПП и ДБ все още не са решили дали ще се яват на предстоящите избори като коалиция. 

"Г-жа Лена Бориславова бе гост в предаване на една национална телевизия. Затова си позволявам да се обърна публично към нея с думите:

Все още има време да кажете едно "Извинявайте, прекалих!".

Утре (б.р. редактор - днес), Националният съвет на Да, България, ще вземе решение как партията да се яви на предстоящите избори. Повярвайте ми, Вашето интервю днес, сериозно ще повлияе на утрешния избор. Не е красиво, каквито и политически съображения да имате, да пропагандирате публично желание за един резултат, а да провокирате обратния.

Затова искам да кажете простичко "сбърках", освен ако съзнателно не сте целяли провокация, която да ни раздели, вместо да чуете и осмислите предложенията за подбор на кандидатите за листите.

Ще мотивирам искането си с факти:

1) "Имахме договорен драфт за споразумение преди две седмици"(цитат). Да посмятаме (днес сме 02.09) - Национален съвет на ПП се провежда на 17.08; Национален съвет на Да, България на 18.08; начало на преговорите за споразумение 20.08 (!). Излиза, че Вие, г-жо Бориславова, сте имала договорен "драфт" за споразумение един ден преди започване на преговорите? Браво!!!

2) Готовият драфт преговарящите "трябва да го минат само през партийните си органи" (цитат). След такова изказване, как очаквате, че ще го "минат"? Повярвайте, в "Да, България" не членуват марионетки!

3) "Да си извлечем поуки от деленето през 2017 г."(цитат). Г-жо Бориславова, помните ли кой член на Националния съвет на "Да, България" (по онова време) настояваше за самостоятелно явяване с "31 самурай", готови да се жертват като мажоритарни кандидати във всеки от 31-те избирателни района? Разбира се, че помните! Защото тогава Вие (също член на Националния съвет на Да, България), бяхте най-ревностния му поддръжник. Сега двамата, като ръководители на друга партия, ни внушавате необходимостта от единение и вменявате чувство за вина за 2017 г.? Отново, браво!!!

В политиката, поне в българската, някой хора са останали с впечатлението, че всичко е допустимо и паметта на хората е достатъчно къса. Може да е донякъде вярно, но аз не Ви съветвам да залагате всичко на този кон!

Има още време за едно "Извинявайте, прекалих!", пише Калановски в социалните мрежи, цитиран и от varna24.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силен трус удари Индонезия в 12,54 часа българско време
Дата: 15/09, 14:44

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 14:40

БМВ се заби в билборд на метри от спирка във Варна
Дата: 15/09, 14:32

Tайфунът "Бебинка" удари Филипините, шестима загинаха
Дата: 15/09, 14:28

Бедствено положение в част от Австрия заради наводненията
Дата: 15/09, 14:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия