Стана ясно къде ще живее Доган


Дата: 03/09, 09:31

Кадър ФБ

Почетният председател на ДПС Ахмед Доган, който остана без "сараи", вече живее в палата на Рамадан Аталай в родопския зимен курорт "Пампорово", пише 24rodopi.com.

Доган напусна на задната седалка на лек автомобил на активист в неделя следобед така нар. "летен сарай" в Росенец, който вече не е негова собственост. Той няма право да ползва и "Боянския сарай".

За Доган бил приготвен апартамент в хотел на хасковлии в "Слънчев бряг", но понеже е нискотарифен и с лоша слава, той отклонил поканата и обсъдил с най-верните си варианти за пребиваване в имот на Сали Табаков около Варна или в родопската база на Аталай.

Късно вчера той е пристигнал в "палата на Аталай", както смолянчани наричат огромната вила. По ирония на съдбата обаче Доган отново се намира в имот със съмнителна собственост, водеща се на фирма.

Изграденото е върху скандален терен – една от 55-те сделки за мистериозно изключване на земите от горския фонд, които бяха част от сигнал на бившия земеделския министър Мирослав Найденов до Главна прокуратура.

Проверката, която трябваше да установи как е изваден от горския фонд терен в Смолян и как фирмата на сина на Аталай – Ревин, сменя предназначението на земята срещу 3,96 лева за кв. метър, не установи престъпление.

Оказва се, че собственик на компанията е регистрираният в САЩ "АИАТ Интернешънъл холдингс". Процедурата по заменката е започнала през 2007 година и е завършена през 2008 година.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силен трус удари Индонезия в 12,54 часа българско време
Дата: 15/09, 14:44

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 14:40

БМВ се заби в билборд на метри от спирка във Варна
Дата: 15/09, 14:32

Tайфунът "Бебинка" удари Филипините, шестима загинаха
Дата: 15/09, 14:28

Бедствено положение в част от Австрия заради наводненията
Дата: 15/09, 14:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия