Папазян: Лена Бориславова ми прилича на моя батальонен командир


Дата: 03/09, 09:37

Редактор: Недко Петров

Стопкадър Нова нюз

Журналист направи ироничен коментар на изявлението на Лена Бориславова, което разгневи „Да, България“ и е възможно да се окаже решаващо върха избора на шефовете на партията дали да се явят отново в коалиция с „Продължаваме промяната“ на предстоящите избори през октомври.

Едуард Папазян призна, че Бориславова му напомня на неговия батальонен командир в казармата през 1983 година капитан Стоил Тетинов.

За него казваха, че е прекрасен военен, ни при него думите изпреварваха мисълта. Така че понякога Лена говори или пише нещо, което наистина го мисли, без да прецени какъв би могъл да е ефекта. А тук става въпрос и за говорене конкретно, заяви в „Твоят ден“ Папазян.

Другото е, че „Да, България“ са изправени пред много сериозен избор, пред който бяха изправени преди и ДСБ, дали биха могли да влязат сами в парламента. Те трябва да преценят и аз не мога да разбера това, което предлагат, такива предварителни избори. Следят ги до 12 човека, и те да си правят избори помежду си, та те не са толкова много, добави той.

Хората, които са десни, няма да крия като мен, те просто не ходят да гласуват заради точно тези неща, заради такива разпри, заради безпринципни сглобки да кажем, айде да не са коалиции. Заради това, че си арестувал един човек и след три месеца го молиш да станете коалиционни партньори, каза още по Нова нюз Еди Папазян.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силен трус удари Индонезия в 12,54 часа българско време
Дата: 15/09, 14:44

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 14:40

БМВ се заби в билборд на метри от спирка във Варна
Дата: 15/09, 14:32

Tайфунът "Бебинка" удари Филипините, шестима загинаха
Дата: 15/09, 14:28

Бедствено положение в част от Австрия заради наводненията
Дата: 15/09, 14:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия