Жена и дете от Варна пострадаха в катастрофа край Обзор


Дата: 04/09, 10:07

Булфото

Варненска е катастрофирала с колата си, при предприето от нея неправилно изпреварване, съобщават от бургаската полиция. Леко е пострадало и дете, което се е возило с нея, предаде Нова Варна.

На 3 септември около 16:30 ч. на пътя Варна – Бургас, км. 190, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 64-годишна жена от Варна предприема неправилно изпреварване, като допуска ПТП с влекач с прикачено полуремарке, със софийска регистрация, управляван от 48-годишен бургазлия.

От ПТП пострадала водачката на лекия автомобил, която получила три счупени ребра, а придружаващото я осем годишно момиченце получило охлузвания.

Двете потърпевши са откарани в УМБАЛ – Бургас.

От пресцентъра на ОДМВР-Бургас съобщиха и за още една случила се катастрофа:

На 3 септември около 16:33 ч. на автомагистрала „Тракия“, поради движение с несъобразена скорост, самостоятелно катастрофира, блъскайки се последователно в крайпътната мантинела, отводнителната канавка, отводнителната шахта и предпазната ограда, лек автомобил със софийска регистрация, управляван от 68-годишен мъж от софийското село Свидня.

От ПТП пострадали водачът на автомобила (който със сътресение на мозъка и съмнение за фрактура на глезена, без опасност за живота, е настанен за наблюдение в ямболската болница), както и неговата спътничка (61 годишна жена от София), която с контузия на белия дроб, фрактура на тялото на втори лумбален прешлен, фрактура на четири ребра и съмнение за фрактура на дясната предмишница, без опасност за живота, е настанена за наблюдение в ямболската болница.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Объркаха с жена млад участник в "Гласът на България"
Дата: 15/09, 20:47

Първите космически екскурзианти се върнаха живи и здрави
Дата: 15/09, 20:45

Тапата на магистрала "Тракия" достигна колосалните 11 км
Дата: 15/09, 20:40

Четирикратен еврошампион призна за най-големия си страх в "Игри на волята"
Дата: 15/09, 20:37

Ретро: Дъщерята на Доган гримира за 60 лева
Дата: 15/09, 20:36

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия