Хороскоп за понеделник 22 юли: Нож в гърба от приятел получава зодия


Дата: 21/07, 21:00

Пиксабей

Зодия Близнаци получава нож в гърба от приятел. 

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Овен Предстои Ви един сложен ден, в които ще имате достатъчно предпоставки да нервничите. Може да разчитате на проверени съюзници, но и от новите контакти не бива да се отказвате. Днес ще имате идеална възможност да разширите своя кръг на общуване. Само че трябва да имате предвид, че да очатовате представителите на противоположния пол, днес ще Ви бъде по-трудно от обикновено. Звездите нямат нищо против деловите и приятелски срещи, но романтичните е по-добре да отложите. Вероятни са загуби, които ще бъде трудно да предотвратите. Постарайте се да не прехвърляте отговорността за своите грешки на другите, защото няма да Ви го простят.

Телец

Ако наскоро сте се разделили със своя партньор, звездите Ви съветват поне за сега да не му търсите никакъв заместник. Наслаждавайте се на падналата Ви се свобода, но само не се увличайте, защото тя може да Ви смачка със своята тежест. Бъдете благоразумни и търпеливи. Скоро ще си намерите по- увлекателно занимание и подходяш партньор.
 

Близнаци

Обидчив или досаден приятел днес най-сетне ще престане да бъде тежест за Вас. Изглежда , че най-светне е решил да порасне и да започне да се държи като възрастен. Тези отношения ще изпълнят в живота Ви ролята на нож с две остриета, и може би сега е най-подходящия момент да решите, искате ли да ги поддържате, или не. Промяната на настроенията е нещо нормално, но ако става прекалено често и когато продължава прекалено дълго, е редно да надигнете глас и да заявите, че търпението Ви не е безгранично . Приятелството не е игра на една врата.
 

Рак

Днес трябва да се доверите на своята интуиция и да направите всичко в пълно съответствие с онова, което ще Ви каже, подскаже или покаже. Гласът на разума, разбира се, също не трябва да се игнорира, но ако изведнъж се окаже в конфликт с интуицията, на нея, като на любима дама, трябва да бъдат дадени предпочитания!
 

Лъв

Харесвате себе си такива, каквито сте. Не, всъщност обичате себе си, а това е прекрасно! Но освен това много добре Ви е известно, че смисъла на съществуването е самоусъвършенстването, и днес ще имате за цел да самоусъвършенствате физическата си форма. Направете корекция на своите упражнения, а също и на порциона и на излишъка и недостига на някои видове продукти в него. Хубаво би било, да потърсите нова информация за последните изследвания на връзката между духа и тялото. Денят е прекрасен за проява на делова активност, или за кратки романтични или бизнес- пътувания. Действайте!
 

Дева

Днес Ви предстои да вземете много важно решение. Затова преди да отговорите с „да” или „не”, посъветвайте се с тези, на които имате доверие. Погледнете на ситуацията с техния свеж и безстрастен поглед. Това не само ще Ви позволи да избегнете грешките, но и ще Ви сближи с Вашите роднини и близки.
 

Везни

Звездите препоръчват на Вашия тандем, да поиграете на нещо” от баналната игра с карти на „Магаре”, до компютърните игри с преследване. Може да воювате срещу страшни чудовища, а може и един срещу друг. Важното е, да Ви е интересно и весело, а и времето да минава неусетно!
 

Скорпион

През този ден ще сте способни на най-истински подвиг, което и даже не сте очаквали от себе си. Впрочем, Вашия любим човек съвсем няма да се учуди от такова поведение: той е знаел, какъв потенциал е заложен у Вас и никога не се е съмнявал. Следващия път обезателно му повярвайте!
 

Стрелец

Роднините Ви чувстват недостиг на внимание и затова им отделете колкото се може повече време. За днешния ден се очертават обнадеждаващи финансови постъпления. Всичко би било добре, но за сега е само на ниво „проекти”. През първата половина на деня ще Ви е трудно да се „включите” на работен режим. Трябва първо да се събудите достатъчно добре и да се концентрирате. Съветът на звездите е, да избягвате суетата , да не говорите много, и да пестите своята енергия. Би било добре, ако успеете да отдъхнете малко.
 

Козирог

Отнасяйте се към Вашия любим човек , а и към това, което говори, със здрава доза скептицизъм. Иначе рискувате прекалено да се увлечете в преследване на поредната дъга, и с пълна степен да се блъснете в сивата бетонна стена. А скептицизмът ще Ви помогне, да я заобиколите на време...
 

Водолей

Ще стигнете до изводи, които ще се окажат неочаквани за околните. Вашите постъпки предизвикват удивление и от Вас чакат обяснение. Затова не отклонявайте разговори. Неприятно чувство ще остави контактът Ви с роднини. Конфликт няма да възникне , но напрежението в отношенията ще бъде много осезаемо. От друга страна, любимият човек ще Ви донесе сюрпризи. Не се учудвайте от неочаквани предложения и бъдете готови да импровизирате. Денят е много подходящ да се избавите от всичко, което Ви е омръзнало и е изгубило ценност.
 

Риби

Денят е подходящ за спокойни и сериозни занимания. Едва ли ще се заинтересувате от шумни сбирки, весели светски мероприятия и срещи с много хора. Най-вероятно е, да предпочетете да упражнявате ума си. Ако сърцето не Ви тегли към рещаване на интегрални уравнения или изучаване на чужди езици, опитайте поне да подредите някой пъзел. Здравият разум и логиката ще се окажат изключително полезни в решаването на личните проблеми. Днес сте в състояние да се справите и със своите, и с чуждите емоции, а всеки диалог ще се окаже конструктивен.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Гонзо след Беларус - България: Объркали сте се
Дата: 06/09, 15:11

Брутална суперклетка, ще има много щети
Дата: 06/09, 15:07

Кола на пешеходната зона във Варна предизвика лавина от коментари
Дата: 06/09, 15:03

Ето я колата на Вълка
Дата: 06/09, 14:56

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 06/09, 14:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия