Хороскоп за 23 юли вторник: Да спре натрапчив навик зодия


Дата: 22/07, 21:00

Да спре един от своите 

Ето хороскопа от Ламята:

Овен

При възможност ограничете кръга от хора, с които ще общувате днес. Ако е възможно, и общуването с любимииия човек снижете до минимум но така, че да не изпадне в недоумение или пък да си въобразява несъществуващи неща. Или, не дай Боже, да реши, че се е променило отношението Ви към него... После ще се наложи да се борите с последиците на бурното му въображение.

Телец

Днес на Вашия любим човек ще бъде трудно да се справи с някакъв свой комплекс, който му пречи да бъде още по-близък с Вас, по-добре да Ви разбира и по-лесно да споделя. Постарайте се да му помогнете в борбата с това страшно чудовище. Няма кой да свърши това, освен Вас...
 

Близнаци

Ако до този момент не сте успели да отделите за себе си малко свободно време, постарайте се, да го направите в близко бъдеще. Позвънете в спа-салон или си купете кмига, която отдавна сте искали да прочетете. Или пък решете, за къде бихте искали, да се отправите на пътешествие. Дори и да не можете да си вземете отпуск в близките няколко месеца, малка почивка във време, в което ще можете да се занимавате с каквото си поискате, ще Ви помогне да се заредите с енергия, която ще Ви е нужна, за да се справите със своите задачи. Трябва да използвате всяка възможност за размисъл. Вслушайте се в своите чувства.
 

Рак

Няма значение как ще се държите днес. Може да го правите по начин, който най-Ви харесва, но е задължително да намерите как да покажете на околните, че го правите искрено и действително говорите онова, което мислите. Това е отлична стратегия, която ще Ви даде възможност да поработите над ситуацията от различни страни. Затова след като изпратите електронно писмо, позънете на човека, за когото е адресирано, или поговорете с него лично. Има вероятност с един разговор да не можете да уредите всичко. Не се страхувайте, че ще изглеждате прекалено многословни. Все пак най-важна е яснотата!
 

Лъв

Необходимостта да се трудите определено няма да Ви достави радост. А съвсем ли няма и на кого да я прехвърлите?.. Още повече онзи, когото обичате и с когото искате да прекавате времето си, също няма нищо против да промени плановете си в полза на малко романтично приключение във Вашата компания.
 

Дева

Нищо не може да се направи! В живота съществуват периоди, когато самите обстоятелства Ви принуждават да дадете на заден ход и да преустановите постъпателното си развитие в желаната посока.

Не се огорчавайте: тази пауза навярно ще се окаже доста полезна за Вас: може да Ви застави да преразгледате собствените си възгледи и привички, да зачеркнете от списъка с познатите явно случайните хора, да изпълните забравенте обещания, или да се запознаете с официалните документи, свързани с Вашата дейност.

В професионалната сфера не е изключено да бъдат открити малки пропуски и да се натъкнете на недоглеждане.
 

Везни

Нека днес денят бъде романтичен от сутринта та чак до късна вечер.

Започнете го с лека съвместна закуска, през деня изпращайте на своя любим човек топли и ласкави СМС, вечерта и направете малък подарък и и напомнете, колко много я обичате.

Нека днес бъде обикновен празник на вашата необикновена любов.
 

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения.

Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях.

Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм.

В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас.

Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.
 

Стрелец

Привичките именно за това се явяват такива, защото Вие сте привикнали да изпълнявате определени действия.

Това може да бъде злоупотребата с кафе, постоянното опознаване или непрекъснатото пропускане на спортните тренировки.

Време е да предприемете конкретни действия и да се опитате да се избавите поне от една от своите привички, коити съвсем не Ви носят полза.

Обявете им война!
 

Козирог

Козирозите могат да използват този ден за уреждане на някакви отдавнашни конфликти и разногласия. Дипломатическите таланти на представителите на знака днес ще се проявят особено ярко, така че Козирозите стават незаменими миротворци. Само че всякакви преговори ще изискват сериозни емоционални загуби. Свободното време трабва да употребите за спокоен отдих и необременяващи занимания. Четете, слушайте музика, занимавайте се с живопис или ръкоделие - това помага да се възстановят душевните сили и ще Ви направи по-спокойни и привлекателни.
 

Водолей

Някакви съвършено неочаквани и много приятни събития ще зарадват Водолеите през този ден . Ще напомнят за себе си хора, които винаги се радвате да видите, а не е изключена и среща с човек, към който сте запазили най-топли чувства. Денят е подходящ за възстановяване на всякакви отношения - и романтични , и делови. Само че трябва да сте на ясно, че промените, станали с Вас, няма да позволят общуването в предишния дух. Това също е и удачен ден за покупки. Избирайте неща, подчертаващи своята индивидуалност - безупречният вкус няма да Ви изневери. Експериментите с имиджа ще повдигнат настроението Ви.
 

Риби

Когато сте принудени неочаквано да вземете решение, обхваща Ви страх от носенето на отговорност. Няма нищо страшно в това, под натиск да кажете на обкръжаващите да им кажете онова, което по Ваше мнение биха искали да чуят, защото после може да се премислите. Най-добрата тактика за този ден е, да осъзнаете, че макар и да имате някаква власт над собствения Ви живот, нещата не се въртят около Вас. И не винаги последната дума е Ваша...

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Франция 1:3 Италия
Дата: 06/09, 23:44

Джо Байдън и Киър Стармър ще се срещнат на 13 септември
Дата: 06/09, 23:28

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 06/09, 23:20

Времето се обръща в събота
Дата: 06/09, 23:12

Много загинали при пожар в училищно общежитие в Кения
Дата: 06/09, 22:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия