Различният хотел…. вярвате или не – съществува място, на което зеленчуците са домашно произведени, а храната е вкусна и приготвена с любов


Дата: 01/08, 06:08

Хотел „Замъка“ гр. Царево ще ви очарова с уют и магнетизъм. Това е хотел, който е изключително различен и изцяло ориентиран към грижата за клиентите си.

В свят, изпълнен с ангажименти и стрес, нуждата от качествена почивка е по-важна от всякога. Представяме ви Хотел Замъка, където комфортът, еко ориентирането му и вниманието към детайлите се съчетават, за да създадат неповторимо преживяване за вас и вашето семейство.

 

Уникалната Био Градина

Едно от най-големите предимства на Хотел Замъка е именно био градината. Гордостта на хотела е качествено отгледаните зеленчуци, без пестициди, без изкуствени торове идр. Това гарантира свежестта и качеството на храната, но и подчертава ангажираността към здравословния начин на живот и екологичното земеделие. Вкусете ароматните домати, хрупкави краставички, сладките моркови и свежите салати, отгледани с любов и грижа. Те не просто ще заситят апетита Ви, те ще Ви припомнят добре забравения вкус на домашни зеленчуци. Вкусът на природата, съчетан с всички здравословни предимства, прави тези продукти истинско богатство за тялото и за душата.

 

Единственият хотел в страната, който осигурява безплатно ползване детски  колички за най-малките си гости

Ние разбираме, че пътуването с деца може да бъде предизвикателство, затова сме избрали да бъдем „различният“ хотел. Забравете за тежкия и обемен багаж и се насладете на удобството и лекотата, които предоставяме. Вече няма нужда да се тревожите за носенето на допълнителна екипировка – ние сме помислили за всичко! Традиционно българската семейна почивка започва на прага на маломащабна война. Мама е събрала всичко, което „най-вероятно ще потрябва“ в четири куфара и пет сака. Татко умело се опитва да ги подреди в багажника на колата като в игра на „Тетрис“. Младите пътешественици настояват за още поне десетина габаритни играчки. И насред цялата тази какафония от цветове, материи, пояси и нерви трябва да се открие място и на детската количка. Задача с повишена трудност, няма спор. Но ние от хотел „Замъка“ сме ѝ намерили най-доброто решение! Като гост на нашия хотел получаваш възможността да използваш бебешка или детска количка, предоставена от нас, по време на целия престой в „Замъка“. Една грижа по-малко за теб и една стъпка по-близо към перфектната лятна почивка със семейството, за която ти съдействаме!

 

Хотел Замъка е Еко Ориентиран и полага грижа за околната среда

В Хотел Замъка се гордеем с нашата еко ориентация. Използваме устойчиви практики и природосъобразни материали, за да създадем среда, която е не само комфортна, но и в хармония с природата. От нашата био градина до енергоефективните системи – всеки аспект от нашия хотел е проектиран с мисъл за околната среда.

 

Прекрасно Местоположение и Комфорт

Разположен в Странджа планина, между морето и планината, Хотел Замъка предлага уникална комбинация от тишина и уют. Насладете се на освежаващите дни край басейна, заобиколени от красотата на природата и спокойствието на морския бриз. В  ресторанта ни ще откриете вкусни ястия, приготвени с най-свежите продукти от нашата градина.

 

Неповторимо Изживяване за Децата

Детската радост е наш приоритет. В Хотел Замъка децата могат да играят на басейна, да плуват и да се наслаждават на домашни лимонади. А вкусните пици, бургери и домашни торти са само част от удоволствията, които ги очакват. А най-хубавото е, че тук ще намерят нови приятели и ще създадат спомени за цял живот.

 

Внимание към Детайлите и Безупречно Обслужване

Нашият персонал е обучен да предоставя персонализирано и внимателно обслужване, което ще направи престоя ви още по-приятен. От чистотата на стаите до приятната релаксираща музика край басейна – всеки детайл е внимателно обмислен, за да гарантира вашия комфорт и удовлетворение.

Изберете Хотел Замъка за вашата следваща почивка и се насладете на уникалното съчетание от лукс, комфорт и екологичност. Ние ви предлагаме незабравимо изживяване, което ще надмине очакванията ви и ще ви накара да се връщате отново и отново. Заповядайте при нас и открийте защо Хотел Замъка е предпочитан избор за семейства и ценители на природосъобразния начин на живот.

 

Актуални промоции

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Не забравяйте: Местим стрелките в 4 часа на тази дата
Дата: 08/09, 18:55

Утре линия 409 на градския транспорт във Варна с маршрутни промени
Дата: 08/09, 18:49

Гори заводът на "Лада" в Толиати
Дата: 08/09, 18:46

Сняг до дни в България и 100 литра на квадрат дъжд на места, обявиха синоптиците любители
Дата: 08/09, 18:41

Червеният пират: Ще замина за Западна Европа, не искам да живея тук
Дата: 08/09, 18:361 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия