Херо: Шефът на Спартак се влияе от двама човека, които пречат


Дата: 06/10, 13:27

Снимка spartakvarna.bg

Херо разкри скандали неща за "соколите".

Бившият треньор на Спартак Варна Димитър Димитров говори пред Gong.bg за ситуацията в клуба. Той изрази мнение, че около президента Павлин Николов има двама човека, от които той се влияе. Херо даде примери за своя престой в клуба. 

"Това са много неприятни неща. Явно има някакви предистории и подмолни неща, които след време със сигурност ще излязат наяве. Мисля си, че феновете не са хората, които трябва да определят кой да бъде треньор, но тук има и предистория за този конкретен случай. Този треньор е бил преди, има някакво отношение. Феновете също казаха, че може да бъде всеки треньор в света, но само не и този. Мисля, че и президентът трябваше да направи крачка назад и да уважи мнението на привържениците", започна Димитър Димитров. 

"Павлин Николов е добър и прекрасен човек. Той се влияе много от други хора, с които аз също имах огромни проблеми, когато работих в Спартак Варна. Това са хора, които пречеха, специално на мен. Аз го и казах в моето последно интервю, когато напуснах. Много хора, които бяха около мен, казаха, че те реално ни бойкотират и пречат на нашата работа. Аз няколко пъти водих разговори с г-н Николов, казах му как стоят нещата. Той или не знаеше, или ме заблуждаваше мен. Истината излезе наяве и видях, че през цялото време не е било това, което той ми е казвал". 

"Същите хора продължават да са около него. Те сигурно са и причината да бъде сменен Росен Кирилов. Нямаше причина да бъде махнат, след като класира отбора в елита. Знам детайли и нюанси, но не искам да изпадам в дребнотемия. Аз бях решил да си тръгна, защото знаех какви неща се правят зад гърба ми. Знаех как се пречи и как се настройва от тези двама човека. Те загубиха властта в клуба след моето идване. След това започнаха да заблуждават и да лъжат с невярна информация, настройваха феновете срещу мен. Те продължават да бъдат съветниците на Павлин Николов. Те са ясни кои са - единият е бившият президент, а другият беше спортен директор или плажен специалист". 

"Трудно ми е да гадая какво ще се случи. Наистина има фенска маса, има страхотна база, условия за работа. Ще бъде жалко, ако този отбор се остави в небитието. Работих в Спартак и знам как стоят нещата, затова си позволявам да го кажа. Хората не знаеха самата истина. Когато си тръгвах, Павлин Николов ме помоли да не коментираме и да не говоря заради бившия президент, въпреки че аз бях толкова настроен и смятах такива неща да кажа..., защото реално те бяха хората, които пречеха на нашата работа. Нещата бяха тежки и трудни за решаване. Отидох в момент, в който отборът беше на последно място. За 10 кръга беше спечелил една точка. Мислех дали да оставя този отбор или да търся нови футболисти. Ако бях оставил този отбор, нямах никакъв шанс. Реших да правя нов отбор, но имаше проблеми в селекцията. Много хора, които исках да дойдат, не дойдоха, защото не ми беше позволено да взема определени хора. И то не от Павлин Николов, а от хората около него". 

"Ще разкажа за два случая, за да разберете с какви хора съм работил: След мача с Локомотив София, който загубихме, а трябваше с разлика да спечелим този мач, поисках да се вземе един апарат, защото нашите GPS системи са много стари. Той беше максимум до хиляда лева. Исках да гледам състоянието на футболистите. Хора обаче са казали, дори и на президента, че няма смисъл от такъв апарат, защото по очите ги познавали дали са изморени или не са. Другият момент - защо съм тренирал в 11:00 часа? Да им обяснявам, че тогава е най-високото ниво на лактата и т.н., няма смисъл да изпадам в такива дребнотемия. Тези хора се опитваха да пречат с най-дребните неща. Аз съм се борил да го оставя този отбор до последния ден. Знаете няколко отбори как се спасиха с уникални мачове на чужд терен. Взимаха мачове с подмолни действия и на политическа основа. Ако се играеше честно и феърплей, ние щяхме да останем. Обаждал съм се на треньори да играят честно, но в България е ясно и нещата бяха предрешени предварително. Аз щях да си тръгна, дори отборът да беше останал в елита. Бях разочарован и знаех какво се работи зад гърба ми. Бях решил да си замина, не заради президента Павлин Николов, а заради хората около него. Той все още им вярва. Това е истината за Спартак Варна. Не се притеснявам да го казвам, аз не се притеснявам от нищо. Всичко в България опира до някакви взаимни интереси. Аз питам защо бях заблуждаван? Няколко разговора съм имал с президента и съм му казал, че тези хора работят срещу нас. Той отговаряше, че ме заблуждават и не са точно така нещата. Времето го показа, че са точно така. Аз бях сигурен. Хората се настройваха, излизаха неверни неща за заплати на футболисти, на треньорите, на щаба. Тези неверни неща настройваха хората срещу нас. Това е една капка. Аз мога да кажа още хиляди неща", допълни Херо. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



3,5-метрово чудовище с 30 зъба бродело в Родопите
Дата: 06/10, 15:24

Пеевски: България спешно да помогне на Босна и Херцеговина
Дата: 06/10, 15:10

Към 12:30 часа градушка като боб удари част от България
Дата: 06/10, 14:59

Вдигат пенсиите през 2025 година, но не толкова, колкото през 2024 година
Дата: 06/10, 14:56

Зелено създание с червена "каска" и "черни очила" се появи във Варна и едва свариха да го снимат
Дата: 06/10, 14:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия