Край с любим герой на България от "Новите съседи"


Дата: 10/10, 16:49

Кадър Ютуб

"Новите съседи" представиха своя петнадесети сезон с трейлър, пълен с важни новини, завръщането на много герои, намеци към други сериали и възможната смърт на един от най-емблематичните герои.

В сътрудничество с Продуциран от Mediaset España B Contubernio Films и разпространяван от Mediterráneo Mediaset España, новият сезон може да бъде гледан ексклузивно чрез платформата Prime Video на Amazon от 18 ноември.

Трейлърът започва с много важна новина за Антонио Ресио, тъй като Берта ще промени името на бизнеса му, преминавайки от "Морски дарове Ресио" на "Морски дарове Ескобар". В допълнение, той ще бъде шокиран, след като научава, че Берта е била заловена от латиноамериканска банда.

Амадор ще продължи да експериментира с нови професии и ще опита късмета си като шофьор на тук-тук, показвайки най-емблематичните места на Мадрид на посетителите на столицата, но изглежда няма да му се получи.

По време на този 15-ти сезон ще можем да видим и завръщането на някои познати лица, като Ребека Ортис, която ще събуди интереса на Менчу и други съседи.

А какво да кажем за мистериозното завръщане на Луис Мигел Сегуи, актьорът, който изигра Лео.

Наистина ли е умрял или е нов персонаж?

Едно от най-очакваните завръщания обаче е това на Серхио, който изглежда има сблъсък с Бруно, намигайки на Маури и Фернандо, една от най-легендарните двойки в историята на телевизията, предаде https://jenite.bg.

Лола Рейнолдс ще се завърне на снимачната площадка, играейки роля, в която тя в крайна сметка умира, а Фермин също ще получи своите 5 минути слава, опитвайки късмета си като официален вратар на Contubernio 49, въпреки че ще работи и за Амадор като шофьор на тук-тук. И ако Фермин ще бъде новият квартален портиер, Коке ще продължи да си изкарва прехраната като комик.



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проблемите на "Приморски" нямат цвят. Ще водя диалог с всеки, от когото зависят решенията на проблемите в района
Дата: 10/10, 19:31

НЗОК поема изцяло профилактиката, цялостното лечение и терапията срещу тази коварна болест
Дата: 10/10, 19:20

Ненчо Балабанов дочака да чуе това за себе си
Дата: 10/10, 19:17

Душ слушалките и четките ни за зъби са пълни с вируси, които могат да спасят човешки живот
Дата: 10/10, 19:101 Коментар

Очевидец на тежката катастрофа със загинал пешеходец в София: Видях как колата премина на червено
Дата: 10/10, 18:56

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия