Варненка побесня във Фейсбук: Момиченце повърна в магазин в мол във Варна, накараха бащата да изчисти


Дата: 20/08, 15:18

Пиксабей

Голяма дискусия се заформи в групата във Фейсбук "Забелязано във Варна".

Става ясно, че на дете му е станало лошо в един от варненските молове и то е повърнало в лъскав магазин.

Ето какво пише очевидка:

"Човек от персонала се е правил на велик и е настоявал да се изчисти.

Питам аз, за кой се помисли ти, бе, ако си в тая група и прочетеш това...

Бъди сигурен, че ако аз бях там, щях да ти изсипя цялата пов**ня и от торбата, която ти се е поискала, ама си се направил на важен. Ол*гофрен долен.

Детето беше с баща си. Пояснявям", пише тя.

Дискусията обаче стана ожесточена:

На детето не му е било добре явно! Не може да го караш да чисти, трябва да си изключително кофти човек. Ако имало възрастен с него, детето ли да си гледа, че не е добре или да ходи да търси с какво да почиства??? Ако имам дете, което му стане зле и повърне и някой ме накара да чистя, вместо да си видя детето, че му е станало зле изведнъж, няма да реагирам добре към моментното здраве на този някой! Ще си видя детето как е, с какво мога да му помогна! И ако продължават да ме карат да чистя, не знам продължението, какво ще е! Би трябвало да се види детето как е и с какво може да му се помогне на него и този с когото е! Да караш някого да чисти, докато детето му е зле... Хайде ела ме накарай да го направя, докато ми е зле детето!

"Когато детето ти е повърнало е редно да почистиш на хората магазина! Но Ганя, в случая Ганка, не е съгласен, някой му е длъжен да му чисти! Докато не се научите, че трябва да се погрижите за това, което сте оставили след себе си тази държава никога няма да се развие."

"Затова са назначени,хора които почистват или хигиенисти ама бай Ганьо от болен човек или от личност в не добро здравословно състояние ще иска да чисти докато станем Европейци много време ще мине."

"Като гледам колко умнокрасиви искат детето да си изчисти, представям си утре ако на тях им се случи ще крещят как имали права и било задължение на управителя да им изчисти л****та. Как не вие срам ве, това е дете...което е болно.....вие мозък имате ли...или ви го наливат с фуния сутрин като се събудите."

"Тя е длъжна да си почисти и приказки никакви, защото това е нейното дете, а ако беше се искало и повърноло у тях кой ще го чисти и всеки си слугува на децата дори да е в магазин. Явно тя и вкъщи не чисти явно е у тях е така"

"Ако е моето дете, щях да се почувствам неудобно и щях да помоля за приспособления, за да почистя.

От друга страна имам магазин в центъра, не в мола, аз си работя там и ако се случи с дете на мои клиенти, пак аз щях да тръгна да почистя, защото вероятно хората щяха да се притеснят от ситуацията.

Не намирам отношението на майката за нормално. Никой не е длъжен да чисти след нас, а какво прави детето само в мола и то явно в недобро здраве е друга тема."

"На 4 юли ми стана лошо в аптеката на поликлиника ****. Когато дойдох в съзнание, видях че се е случило точно това....до мен имаше лекар, кока-кола , кафе и жена, която чистеше....и тогава и сега не зная кой ми помогна....Сърдечно благодаря на Хората, които се познаят! Благодаря...в първия момент помислих, че ще умра....а беше една ортикария, която пренебрегнах."

"Какво е виновно детето, че е повърнало, едва ли е искало така да стане. Неприятно е, но в крайна сметка се викат чистачките, които в мола чистят най-малко тоалетните и се почиства. То и голям човек да повърне с какво може да изчисти и едва ли ще му е до чистене, ако не се чувства добре."



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Руски експерт: Да нанесем ядрен удар по страна членка от НАТО изпреварващо
Дата: 12/09, 11:03

Съдбовни часове: Блинкън в Киев, решават за удари с ракети с голям обсег в Русия
Дата: 12/09, 10:581 Коментар

От днес във Варна: Аварийно премахват сухите и опасни клони на площадки в детски градини и училища
Дата: 12/09, 10:541 Коментар

Костадинов: Ние имаме идеология
Дата: 12/09, 10:531 Коментар

Не взимайте бърз кредит за първия учебен ден, предупреди експерт
Дата: 12/09, 10:48

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия