Хороскоп за неделя


Дата: 16/06, 07:00

снимка:  pexels.com

lamqta.com/horoskop-za-denq/blog

Овен

Денят е благоприятен за обсъждане на различни практически въпроси: например битови, служебни, свързани с лечение или оказване на услуга. В процеса на общуване ще имате възможност да разширите своя кръгозор, както и да откриете и по възможност да попълните някои важни пропуски в професионалните си и други знания. В същото време за Вас може и да възникнат големи задължения. Навярно ще се справите със сложна задача, особено ако проявите предвидливост, съобразителост , оригиналност, и като добавка не Ви домързи да се вслушате в гласа на интуицията си.

Телец

Бъдете внимателни и предпазливи при общуването с Вашия любим човек. Днес ще му бъде доста трудно да търпи Вашите шеги и закачки, а и всички Ваши думи ще възприема буквално. Постарайте се да му говорите само и точно онова, което искате да кажете, без нищо излишно.
 

Близнаци

Ще имате успешен ден, ако проявите не упоритост, а гъвкавост. Много ще Ви е нужно умението да се договаряте, особено ако имате планирани делови срещи. Няма смисъл да настоявате на своето, но да се вслушате в събеседника и да му паравите предложение, което да го заинтересува, е просто нужно, и даже задължително. Няма да Ви бъде трудно да угодите на близките си, както и да кажете точно онова, което искат да чуят, или да оправите отношенията , в които в последно време е имало пукнатини. Само че при това едва ли ще си изясните, какво всъщност искате, и от това ще се почувствате не съвсем комфортно...
 

Рак

Съвършено неочакваното развитие на събитията може да премине като ударна вълна през желия днешен ден, но ще трябва да признаете, че въпреки хаоса, всичко това е невероятно вълнуващо. Само че сега днес предстои да се оправите с последствията. Не забравяйте, че не трябва да намерите решение в едно действие, до колкото днешния ден е сложил началото на много дълъг процес. Ще откриете, че всички Ваши бъдещи крачки ще се вписват в пъзела с невероятна лекота.
 

Лъв

Доста ангажиран ден, но при добра организация бихте могли да свършите дори повече от очакваното. Добре е да не се отказвате от замислите и плановете си.
 

Дева

Надеждност и стабилност ще са онова, което днес толкова много ще Ви се иска от отношенията с Вашия любим човек. Само че това съвсем няма да бъде така просто, а ще се различава значително от Вашите представи за това, какво и как трябва да бъде. Нямате друг избор, освен да се постараете да намерите средно аритметичното.
 

Везни

Днес ще поискате да бъдете уверени, че ще изживеете с Вашия любим човек заедно всичкия Ви оставащ живот, и даже малко повече. Дори и той да няма толкова твърдо убеждение и вяра в утрешния ден, ще се наложи да си създаде правдоподобна илюзия.
 

Скорпион

На Вашия любим човек днес ще се прииска, да Ви даде някакъв ценен съвет, а Вие непрекъснато ще бъдете с усещането, че не се нуждаете от такъв. В крайна сметка преди да направите каквото и да било, по-добре е като начало да изслушате това, което иска да Ви каже.Може пък действително да се окаже, че ще Ви свърши работа.
 

Стрелец

През този ден ще се наложи да се погрижите за представителите на по-възрастното поколение. Например да навестите неговите или своите родители, или поне да им позвъните. Или може би ще преведете някоя стара баба през пътя Доброто общо дела за възрастни хора, които се нуждаят от вас, само ще Ви сближи.
 

Козирог

Не е нужно да свикна с работата и дисциплината. Преди всичко няма да възприемате прекалено болезнено изискванията на шефа, клиентите и колегите. Същото се отнася и до законодателните актове, укази и разпореждания, отнасящи се непосредствено да Вас и Вашата дейност. Освен това денят може да се окаже доста напрегнат. Излишната целеустременост има вероятност да доведе до проблеми и преумора. Съумейте да се спрете навреме.
 

Водолей

Може да останете с впечатление, че този ден е предназначен изключително за да Ви научи да се помирявате със загубите – много неблагоприятно е стечението на обстоятелствата. Но това не е точно така. Водолеите, които не се предадат и се съсредоточат в търсене на нови партньори, ще могат с тяхна помощ да изменят ситуацията към по-добро. От гледна точка на личните отношения денят е нееднозначен. Може да се запази мира и хармонията, но за това ще се наложи да се затворят очите за някои неприятни факти и явления. Но ако се погледне на нещата реално, конфликтът е неизбежен.
 

Риби

Денят ще Ви донесе доста интересни впечатления, ако се отправяте на пътуване. Много сте възприемчиви към всичко ново, бързо отделяте главното от второстепенното, и нужното от ненужното. Днес може да не се страхувате от съмнителни запознанства, нито от неуспешни сделки: интуицията ще Ви пази от всичко, което може да представлява заплаха. Бъдете по-внимателни към своето здраве . Поради невъздържаност при хранене може да се обострят хронични заболявания. Не е желателно също и да експериментирате с козметика и парфюмерия, тъй като вероятността за алергична реакция днес е изключително голяма.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Сирените виха два пъти през нощта и тази сутрин в Габрово
Дата: 23/06, 21:46

Тази вечер вдигнаха медицинския хеликоптер заради мъж, пострадал тежко в катастрофа
Дата: 23/06, 21:24

Днес жителите на Панагюрище отново отидоха до избирателните урни
Дата: 23/06, 21:04

100 кила: Ако искате децата ви да станат зеленчуци, тикнете им телефон в ръцете
Дата: 23/06, 20:491 Коментар

Тошко Йорданов предлага правителство с Възраждане и ПП-ДБ
Дата: 23/06, 20:421 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия