Изкупуване на стари коли


Дата: 24/06, 15:46

Екометал е утвърдена компания с над 20-годишен опит в изкупуването и рециклирането на стари автомобили в цяла България. Нашата мисия е да предложим на клиентите най-доброто решение за изоставените автомобили, осигурявайки им не само възможността да освободят пространство, но и да получат атрактивна цена за своите стари превозни средства.

Професионализъм и Безпроблемен Процес

Процесът на изкупуване на старите коли за скрап в Екометал е проектиран да бъде лесен и удобен за всеки собственик. Независимо от това, дали автомобилът ви е на паркинга или в двора, ние предоставяме безплатен транспорт до нашата централна база в София. Там разполагаме със съвременна шредерна инсталация, която ни позволява да извършваме ефективно рециклиране на всеки изкупен автомобил, съобразено с всички екологични стандарти.

Високи Цени и Онлайн Калкулатор

Една от основните предимства при работа с нас е нашата способност да предложим най-добрата цена за вашия стар автомобил. През нашия уебсайт клиентите могат да използват онлайн калкулатор, където могат да въведат данните на своя автомобил и да получат предварителна оценка на цената, която могат да очакват за него. Това гарантира прозрачност и комфорт за всеки клиент, който иска да продаде своя стар автомобил за скрап.

Удобство и Професионално Обслужване

Екометал се гордее с надеждността си и професионализма във всеки етап от процеса на изкупуване. Нашите клиенти получават не само най-добрата цена и безплатен транспорт на автомобила до нашата база, но и професионално оформени документи за бракуване в КАТ и общината. Така се гарантира, че всички административни процедури са изпълнени коректно и своевременно.

Почистване на Метални Отпадъци и Екологична Отговорност

Като компания, ангажирана със защитата на околната среда, Екометал не само чисти изоставени автомобили от улиците на България, но и ги рециклира по най-високите стандарти за опазване на природата. Изкупуването на стари коли за скрап играе ключова роля в намаляването на екологичното бреме, което се поема от оползотворяването на металните отпадъци.

Изборът на Екометал за Изкупуване на Стари Коли

Клиентите на Екометал избират да работят с нас поради нашата дългогодишна репутация за надеждност и професионализъм. Ние предлагаме бързи и ефективни решения за всеки, който търси удобен начин да се отърве от стария си автомобил, като в същото време получава справедлива цена за него.

Ако и вие търсите решение за изкупуване на стара кола за скрап, свържете се с нас днес. Екометал е тук, за да ви предложи професионално обслужване, високи цени и безпроблемно изкупуване на вашия стар автомобил.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Северна Корея може да обяви война на Украйна, както Черна гора на Япония
Дата: 28/06, 14:00

Тръмп за Байдън: Ако Путин го уважаваше, нямаше да нападне Украйна
Дата: 28/06, 13:50

Пълна излагация на Петя Дикова по БТВ, сдърпаха се яко с Пепи Бакърджиев
Дата: 28/06, 13:481 Коментар

Добра вест за Петровден събота обявиха синоптиците и рекорд от 1930 година насам
Дата: 28/06, 13:47

Не в евро, в срок обръщат левовете под дюшека в жилища
Дата: 28/06, 13:37

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия