Топ 7 позитиви на белите зъби


Дата: 30/05, 15:41

Глобалният годишен пазар на продукти за избелване на зъби се очаква да скочи рязко до над 7,4 милиарда долара годишно до края на 2024 г. Това число дава достоверност на факта, че все повече и повече хора по света оценяват невероятните ползи, които бялата, здравословна усмивка може да донесе в живота им.

Ако обмисляте да избелите зъбите си, може би сте наясно с някои от предимствата, които това може да ви донесе. Но знаете ли всички позитиви, които ще получите?

За да сте по-осведомени, екипът на GlowSmile България – първият българският продукт за натурално избелване на зъби в домашни условия, е предоставил топ 7 позитиви, които можете да очаквате след като избелите зъбите си.

1. Хората ще бъдат по-привлечени от вас

Научно доказано е, че когато се срещате с хора, вашата усмивка е един от ключовите фактори, които едновременно привличат хората и ви помагат да оставите трайно впечатление у тях. Хубавата, качествена бяла усмивка определено ще улесни срещите ви както с приятели, така и с романтични партньори.

2. Сериозно повишаване на самочувствието

По-ярката усмивка често означава по-яркa личност. По-голямата част от хората свързват значителна част от самооценката си с това как изглеждат.

Неминуемо след като избелите зъбите си, очаквайте незабавен тласък в начина, по който се чувствате за себе си. Вие и вашата усмивка ще греете и повярвайте ни, когато кажем, че хората ще забележат новите Вас!

3. Избелването на вашите зъби е бързо

Много пъти процедурите изискват много време както по време самата процедура, така и след това, за да се видят ползите. Професионалното избелване на зъбите също е от тях, тъй като в повечето случаи са необходими няколко процедури, докато се постигне желания ефект.

Разбира се, това не е единственият вариант да върнете блясъка на вашата усмивка. Може да потърсите и опция за избелване на зъбите в домашни условия като продукти от кокосов въглен. Естественият състав на кокосовия въглен и това, че е отрицателно зареден, което увеличава склонността му да привлича към себе си положително заредени молекули, каквито са и петната по зъбите, го превръща в идеалния продукт за тази цел.

4. Говори добре за цялостната ви хигиена

Хигиената е изключително важно нещо. Спокойно можем да заявим, че много хора бива съдени въз основа на нивото им на лична хигиена. Ако имате побълтели жъби, дори и да ги миете редовно, околните ще си напарвят напълно противоположни изводи за вас.

За да сте сигурни в това как ви възприемат хората и да не се притеснявате от усмивката си, избелването на зъби е отличен помощник.

5. Може да се отрази благоприятно на психиката ви

След като избелите зъбите си, това ще се отрази благоприятно не само на вашата усмивка, но и на вашия ‘мозък’. Ако не бъде контрирана навреме, лошата орална хигиена може да доведе до редица когнитивни проблеми и заболявания по-късно в живота.

Освен това продължителният стрес около външния ви вид може да доведе до проблеми с психичното здраве в бъдеще. С бели зъби и блестяща увереност можете да очаквате стресът в това отношение да бъде сведен до минимум, като това немиунемо ви поставя в позиция, в която менталното ви здраве е много по-добро!

6. Хубавата усмивка често означава светло бъдеще

Отличната усмивка може дълбоко да повлияе на възможностите, които получавате в живота. Макар да не се харесва на всички, факт е, че външният вид влияе пряко на възприятието на хората за вас.

С ярка, уверена усмивка можете да очаквате да бъдете забелязани по-добре в интервюта, срещи и др. Това неминуемо може да окаже значително влияние върху брутния ви доход през целия живот.

7. Избелването е достъпно решение

На медицинския пазар има много процедури, които могат да променят живота. Повечето от тях обаче са доста извън бюджета на обикновения човек. С кокосовата пудра за избелване на зъби на GlowSmile обаче, можете да се възползвате от всичко споменати ползи на избелването на зъбите на изключително достъпна цена!

Не позволявайте на вашата усмивка да създава лошо впечатление!

 

*публикация


 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В 12:30 часа на километър 60 на магистрала "Тракия" избухна кола
Дата: 26/06, 13:30

КЕВР: Цената на газа за юли ще е с 1,28% по-ниска
Дата: 26/06, 13:26

Луфханза попари клиентите с нови цени
Дата: 26/06, 13:241 Коментар

15-часова драма с българи с полет на Ryanair от Лондон за София
Дата: 26/06, 13:20

"Величие" при президента: В парламента не ни разбират
Дата: 26/06, 13:20

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия