Водачът на листата на БСП – Варна Борислав Гуцанов: Избираме с ума и сърцето си между мира и войната!


Дата: 03/06, 04:10

Затова БСП поиска извънредно заседание на Народното събрание през следващата седмица, за да се вземе решение там, че България няма да влезе във въоръжен конфликт,  категоричен е социалистът.

 

Хиляди варненци дойдоха вчера на входа на Морската градина, за да подкрепят БСП за България за изборите на 9 юни.

Пред множеството беше представена пълната листа на червените в морския град – от 30-то до 1-во място.

„Нашата най-важна мисия е да направим така, че българските граждани да останат, живеят и да се развиват тук, в своята родина България, да раждат и да отглеждат своите деца тук, в България. Защото без хора – политиката се обезсмисля“, каза пред хората вторият в листата – Павел Раличков.

След него думата взе и д-р Десислав Тасков. „Заедно – една дума, толкова малко, но с такова голямо значение. Родина, род, дом, семейство, град Варна, правото на труд, образование и здраве. Всички тези неща  смятам, че по-голямата част от нашето общество ги приема и подкрепя. Но има едно нещо, което ни различава от всички наши опоненти. Това е солидарност. Солидарност да помогнеш на човека до себе си. Именно солидарността ни дава възможност да преодоляваме трудностите и препятствията и да ставаме по-силни. Ей, хора, голяма сила сме! И ако ни дадете вашето доверие – няма да ви подведем. И като лекар ми позволете да ви пожелая – бъдете здрави! Да бъде!“, обърна се докторът към хората.

На финала думата взе и водъчът на листата на БСП – Варна – Борислав Гуцанов. За него основната тема беше една – рискът от световна война и въвличането на България във въоръжен конфликт.

„България беше домакин на Парламенатрната асамблея на НАТО. И именно в София се взе решение, с което се дава разрешение да се използват оръжията, дадени от страните от ЕС и САЩ на Украйна навътре в територията на Русия. Какво значи това? Не е ли това половин крачка от ядрена война и конфликт? И аз не считам, че има нещо по-важно от това да се борим за мир! И изборът на 9-ти юни е избор между мира и войната!“, обясни Гуцанов пред множеството.

И допълни, че БСП трябва да направи така, че през оставащите дни да убеди повече хора, да стигне до сърцата и умовете на повече варненци, на повече българи, че това е големият избор. „Затова ПГ на БСП поискахме извънредно заседание на Народното събрание през следващата седмица, за да се вземе решение там, че България няма да влезе в този конфликт! На 9 юни с номер 24 в интегралната бюлетина и победа за България! Гласувайте с ума и сърцето си! А сърцето винаги е от ляво!“, категоричен беше Гуцанов.

Специален гост на тържеството беше Мария Чакърдъкова, която вдигна на крака множеството и на входа на морската градина се изви дълго хоро.

 

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Прекратиха обществената поръчка за ремонт на 133 пътнически вагона
Дата: 26/06, 13:51

Новооткрит 3D колаген задвижва ставите
Дата: 26/06, 13:50

Диана Димитрова се сбогува с Ирина: Димов си е отишъл на 1 април, а аз съм се родила
Дата: 26/06, 13:46

БНБ настоява за извънреден доклад от ЕС за влизането ни в еврозоната
Дата: 26/06, 13:39

Опит за нов рекорд по трупане на боклуци във Варна
Дата: 26/06, 13:371 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия