ЦИК сключи договора за доставка на компютърни конфигурации


Дата: 04/10, 20:43

Булфото

Членовете на ЦИК одобриха сключването на договор с „Информационно обслужване“ за доставка на 4 броя компютърни конфигурации с посочени технически характеристики за нуждите на изборния орган. Заседанието на комисията се излъчи онлайн, предаде Дарик.

Плащането на цената в размер на 5200 лв. без ДДС ще се извърши в срок от 10 работни дни, след приемане на доставените конфигурации. Средствата са от план сметката за изборите за народи представители. Гаранционният срок е от 36 месеца, срокът на доставка е до 5 дни от сключване на договора.

Изпълнението на предмета на договора е дейност по системна интеграция по смисъла на чл.7с от Закона за електронното управление, се посочва в решението.

ЦИК е определена като административен орган, който при изпълнение на своите функции, свързани с дейности по системна интеграция, възлага дейностите на „Информационно обслужване“, съгласно решение на Министерския съвет от 2021 г.

С друго решение днес ЦИК указва на РИК Разград да назначи състав на СИК на територията на община Разград, като квотата за ПП „Движение за права и свободи“ се раздели поравно и се назначат поравно лицата от съответните списъци с предложения, представени от двамата равнопоставени и равноправни представители на партията, участвали в консултациите при кмета на община Разград.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Славия победи Черно море с 1:0
Дата: 04/10, 22:10

Хакатон EIT Food Challenge Lab 2024 България 25-26 октомври
Дата: 04/10, 22:00

Уведомяват се хиляди българи с телефони "Самсунг" за нова такса
Дата: 04/10, 22:00

Култовият дует от 90-те, изпял "Батальона“ се разпадна
Дата: 04/10, 21:53

Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 04/10, 21:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия