Безплатни консултации за лечение със стволови клетки с проф. д-р Ердал Карайоз


Дата: 14/06, 04:40

🗓 Дата: 28-ми юни 2024 г.

📍 Място: Варна

Един от пионерите в прилагането на иновативни терапии със стволови клетки в световен мащаб, за втори път тази година, ще гостува на Здравен Информационен Център „Медикъл Караджъ“, този път във Варна.

Желаещите да се възползват от безплатната консултация със специалиста, могат да се обадят, за да си запишат час на тел. 0878 500 730.

Повече от 24 години, проф. Карайоз се занимава с лечение със стволови клетки, генна терапия, тъканно инженерство - области, възприемани като „медицината на бъдещето“. За огромния принос в науката и медицината е носител на 36 национални и международни награди. В момента оглавява Центъра за регенеративна медицина и стволови клетки (LivMedCell) във високотехнологичната болница Лив Вадистанбул и е член на Научния консултативен съвет към ISCA (Международната академия за стволови клетки) – световен референтен център за проучвания със стволови клетки.

Екип под ръководството на проф. д-р Ердал Карайоз работи върху прилагането на клетъчни терапии при пациенти с различни диагнози, най-вече в областта на ортопедията, мозъчната хирургия, дерматологията и пластичната хирургия. Наблюдава се значителен напредък при деца с церебрална парализа и мускулна дегенерация – при някои от тях се предотвратява напредването на заболяването, а при други е има осезаемо подобрение в състоянието им. Положителният ефект на стволовите клетки е доказан и при ортопедични проблеми - за възстановяване на стави и хрущяли, при гръбначни проблеми и спортни травми. При ставни и ревматични заболявания стволовите клетки потискат възпалението и имунната реакция и подпомагат възстановяването и регенерирането в областта на мускулите, сухожилията, хрущялите и костите.

Екипът на проф. Карайоз тества прилагането на стволови клетки и при други диагнози, включително диабет и диабетно стъпало, ХОББ, аутизъм, болест на Крон, множествена склероза, оптична невропатия и др.

Професорът може да ви консултира относно:

Безплатните консултации с професора са подходящи, ако:

Как да запазите час за безплатна консултация?

 

ВАЖНО! Носете актуални образни изследвания, за да получите второ мнение от професора. На консултациите не се извършват физикални прегледи!


*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Само на 53 години си отиде велик музикант, с който отрасна цяло поколение в България
Дата: 18/06, 15:27

НАП удари тежко създателя на "Величие": Запорира му пионерски лагер на 21 декара и 12 имота
Дата: 18/06, 15:20

Тошко Йорданов след срещата с ГЕРБ: Не са обсъждани имена на премиери
Дата: 18/06, 15:20

Едно на милиард съвпадение със земетресението и Любо Пенев в Пловдив
Дата: 18/06, 15:11

Стефан Вълдобрев и "Обичайните заподозрени" промотират новия албум във Варна
Дата: 18/06, 15:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия