Радан Кънев: Хаосът във вземането и комуникирането на решения ги убива


Дата: 06/07, 15:41

снимка Булфото

Важно е да имаме общ механизъм за вземане на политически решения и обща комуникационна политика,  за да не се стига до подобни ситуации, в които недообмислени изявления създават реален риск от загуба на политическа подкрепа. Това написа евродепутатът Радан Кънев на Фейсбук страницата си по отношение на ПП-ДБ.

И продължи:

1) Въпросът за взаимодействие с "Възраждане" е изначално политически, а не комуникационен. Аз, например, никога не бих гласувал за политическа сила, която допуска взаимодействие с "Възраждане", при каквито и да било, изпълними или неизпълними условия. Отделно съм убеден, че "Възраждане" отдавна са доказали прокремълската си същност. Т.е, по пътя на емпиричната логика, не биха могли да докажат обратното...

И това е въпрос на ясно, неподлежащо на никакви интерпретации, колективно политическо решение на политическата сила, която търси гласа ми. Както в ЕП съм категорично за поставяне на групата, в която участва "Възраждане", зад плътен и безусловен "санитарен кордон" - което и ще стане.

2) Едва след вземане на това решение, което е от първостепенна важност, следва да бъде проведено общо обсъждане КАК се комуникира то. За да няма и най-малка опасност оредяващите избиратели на коалицията да останат с впечатление, че тя отваря врата към "Възраждане", при някакви въображаеми условия. И да е сигурно, че начинът, по който се комуникира, не допуска подвеждащи медийни заглавия.

Изобщо, добре е лидерите на коалицията да разберат, че общият, колективен процес на вземане на решения, както и общата комуникационна политика, са именно в тяхна полза, защита и интерес. Отворената и демократична политическа организация дава на лидерите си сила, гръб и подкрепа.

Хаосът във вземането и комуникирането на решения ги убива. Невинаги бавно, предаде днес.бг.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Синоптичка разкри как да се спасим от горещото време
Дата: 11/07, 18:111 Коментар

Ученик е арестуван в Пловдив
Дата: 11/07, 18:011 Коментар

Цветанка Ризова почете паметта на голям българин
Дата: 11/07, 17:48

Излезе първото класиране за водещ университет в България
Дата: 11/07, 17:47

Костадинов: Господ обича България и ни дава трети шанс
Дата: 11/07, 17:344 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия