Помагат ли добавките за подсилване на имунната система?


Дата: 29/07, 14:48

С наближаване на есенно-зимния период всеки се опитва да води здравословен начин на живот, за да постигне по-добър имунитет. Сега хората имат късмет, защото в аптечната мрежа откриват различни хранителни добавки, които могат да окажат положителен ефект върху имунната система. Тези натурални препарати имат противовъзпалителен характер и засилват устойчивостта на организма срещу болестотворни микроорганизми. Ще споменем хайде абофарма, като формула с много полезни свойства, при снабдяване на клетките с достатъчно кислород.

Какви са положителните характеристики на продукта?

Хайде Абофарма представлява течен германий на дози по 10мл. Освен това в състава на хранителната добавка присъства и екстракт от гъбата Рейши. Веществата имат за цел да стимулират имунитета, а също така предпазват организма от възникването на тромби. Според фармацевтите от Aptekifenix.bg подобна хранителна добавка е полезна за вашето здраве, защото:

Не бива да пропускаме и ценното свойство на течния германий и гъбата Рейши, които подобряват циркулацията на кръвта. Това спомага за предотвратяването на опасните за здравето тромби.

Защо да изберем препарати съдържащи натурални съставки?

Голяма част от продуктите, които ще откриете в аптеките, в състава си включват билки, растения, корени и други натурални вещества. Ефектът от употребата им е доказан във времето, и това е причината хората все по-често да използват различните хранителни добавки. Така по напълно натурален път може да засилите своя имунитет и да допринесете за по-добрата реакция на организма при заболявания.

Разумно е да използвате доказани натурални препарати, като превантивна стъпка. За да имат реален ефект те, трябва да са подбрани внимателно и според специфичните нужди на организма. Ето защо специалистите съветват преди покупката, да се консултирате с лекар или фармацевт. Също така не пропускайте да четете състава на продуктите и тяхното действие, защото там производителят много подробно е представил нужната информация.

Как да си помогнем при грипни и вирусни инфекции?

Всеки се е сблъсквал с често срещаните през зимния период вируси и грипни инфекции. Освен традиционните медикаменти, винаги може да се обърнете и към качествена натурална добавка като байкавир. Формулата на препарата съчетава ценни билки използвани в Китайската традиционна медицина. Ето защо ефектът от нейната употреба е широкоспектърен. Екстрактите от Шлемник байкалски, Орлови нокти и Форсития са мощен имуностимулатор, имат още противовирусен и антибактериален ефект. Препоръчително е да приемате добавката Байкавир при следните състояния:

Байкавир ще помогне за добър имунитет като премахне вътреклетъчните токсини. Продуктът има напълно естествен състав и не се наблюдават странични реакции. Важно е винаги да го приемате според указанията на производителя.

Вижте още интересна информация тук.

 

*публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



От 1 януари 2025 година от 3 до 8 пъти скача тази такса за собствениците на жилища
Дата: 08/09, 17:09

Костадинов обясни защо не отива да живее в Москва и посочи: Еничарите трябва да се унищожават
Дата: 08/09, 16:53

Стана милиардерка
Дата: 08/09, 16:36

Трагедия в семейството на Никол Кидман
Дата: 08/09, 16:31

ДПС-то на Доган подаде жалба във ВАС
Дата: 08/09, 16:29

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия