Променят организацията за движение в тунели на АМ „Струма“


Дата: 29/07, 17:44

Снимка: АПИ

До 22 август ще бъдат въведени временни ограничения в движението по тунелите „Люлин“ и „Големо Бучино“ на автомагистрала „Струма“ във връзка с подмяната на осветителни тела. Работите ще се извършват поетапно, като ще се затварят по една тръба в посока Перник и София за монтаж на нови осветителни тела, съобщават от АПИ.

Процесът ще започне с ограничение на движението в тръбата за Перник на тунел „Люлин“ от 24 юли до 1 август. В този период трафикът ще бъде пренасочен двупосочно в тръбата за София. Следващият етап ще обхване периода от 5 август до 8 август, когато движението ще бъде ограничено в тръбата към София и ще се осъществява двупосочно в тръбата към Перник.

След приключване на работите в тунел „Люлин“, от 12 август до 15 август, ще се започнат дейности в тунел „Големо Бучино“, като ще бъде ограничено движението в тръбата за Перник. Трафикът ще бъде пренасочен двупосочно в тръбата за София. Последният етап от работите е планиран за периода от 19 август до 22 август, когато ще бъде затворена тръбата в посока София и движението ще се осъществява двупосочно в тръбата към Перник.

По време на ремонтните дейности максимално допустимата скорост ще бъде намалена до 50 км/ч. Агенция „Пътна инфраструктура“ (АПИ) напомня на шофьорите да се движат с повишено внимание и да спазват стриктно въведената временна организация на движение. Не се препоръчва използването на аварийните ленти за избягване на задръствания, тъй като това може да възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Силвия Великова: Колкото Доган знае за Пеевски, толкова и Пеевски знае за Доган
Дата: 08/09, 17:51

Есил Дюран избухна: Излишни са приказките за манипулации
Дата: 08/09, 17:48

Мирчев: Борисов и Доган да си кажат за Пеевски
Дата: 08/09, 17:37

Идва нов дълъг уикенд и масово България се изнася в Гърция
Дата: 08/09, 17:27

ЦРУ: През 2022 година имаше истински риск Русия да използва ядрени оръжия в Украйна
Дата: 08/09, 17:22

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия