Етиен Леви за парламентарния живот: Много обиди, такова чудо и в зоопарк не съм виждал


Дата: 04/07, 09:27

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова нюз

"Величие" все още не го чувствамм като мое място, защото е нещо ново. Аз съм човек на сцената и там се чувствам като риба във вода. Но тук все още навлизам, адаптирам се, но се оказа, че съм доста адаптивен, защото от времето 19 юни, когато положихме клетва, до днес се появява парламента като една школа, защото човек научава много неща за някакви ситуации, скандали и на мен ми е много интересно да наблюдавам както става. 

Това коментира от кулоарите на парламента депутатът от "Величие" Етиен Леви. 

Когато се бяхме събрали след приключване на заседанието вчера, а и вчера черпих, защото бях рожденик. Всичко тръгна много добре. След това започнаха някакви спорове. Има напрежение, но не е фрапиращо на фона на държавата. Аз съм миролюбив човек, не съм агресивен. Мога да стана агресивен само в краен случай, но ще е с желание за мир. Напрежение безспорно има, но то е предизвикано от външни фактори. Аз лично не се познавам с Михаил Михайлов, нито съм член на тази формация. Аз съм от гражданската квота. Покани ме Николай Марков и Виктория Василева. Вчера никой не е заплашвал някоя от дамите в нашата парламентарна група, коментира Леви.

Решихме да разговаряме с колегите в парламента на високо ниво, на Вие, защото има много обиди. Аз такова чудо дори в зоопарка не съм виждал, коментира той.

Напрежение в групата има, но разцепление няма. Не знам какви са факторите отвън, които влияят на някои от нашите парламентарни колеги. Аз нямам право да съдя. Ако има хора, които искат да се отцепят, ще се замисля какво да правя. Аз предпочитам да съм в група, за да сме по-силни. Аз съм лоялен човек, всички го знаят, завърши музикантът. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Джокович даде сет, но се наложи над австралиеца Алексей Попирин
Дата: 07/07, 00:33

Лили Иванов с концерт тази вечер в Бургас
Дата: 07/07, 00:21

Нидерландия сложи край на мечтите на Турция
Дата: 07/07, 00:01

Нидерландия поведе на Турция
Дата: 06/07, 23:42

Нидерландия изравни на Турция
Дата: 06/07, 23:32

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия