Кирил Кирилов Брейка: Николай Марков ме заплаши


Дата: 02/07, 09:02

Кадър Ютуб

Кирил Кирилов, известен като Киро Брейка, обяви, че е бил заплашван от ръководството на "Величие". В ново видео, публикувано в YouTube, той твърди, че Николай Марков е пратил послание до него по Ивелин Михайлов да "внимава с видеата и да ги остави да работят", предаде Пловдив 24

Той твърди, че Марков взел пари за предизборната кампания, за да дискредитира и да създаде проблеми и на Ивелин Михайлов. Знаел на кого и как са давани пари, затова щял да накисне Ивелин, че ги е връчил на някой, който после ги дал на влогъра.

"На Ивелин му е скроена шапката. Искат да го занулят. Ивелин ще го съсипят - 99%, един му давам да оцелее. И партия "Величие" няма да я има. С един куршум три заека. По-малко пари, партията няма да я има, и правителство. Заради един човек, на който аз се доверих", коментира Кирилов. 

"Може ли най-верния ви човек да загубиш? Аз никога повече няма да се занимавам с политика. Повярвах, исках нещо да стане, но този човек, който говореше как ще вкарва ГЕРБ и ДПС в затвора, отиде и гласува с тях", допълни Киро Брейка, който дълго пазеше гърба на партия "Величие" и открито показваше подкрепата си. 

По думите на Брейка Марков и Михайлов се познавали от четири месеца, но полковникът си приписвал заслуги за всичко, което е направил създателят на "Исторически парк". Той разказа още как в разговор с друг човек Марков бил хвърлил химикалка на масата и казал: "Мога ей така да му реша проблемите на Ивелин, ей така".



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Борисов: Няма го за съжаление Алексей Петров
Дата: 04/07, 11:04

Съдът прекрати делото за ареста на Нико Тупарев
Дата: 04/07, 10:57

Само на 25-години България изгуби актьорът Димо Савов
Дата: 04/07, 10:57

Краставици натровиха 450 души
Дата: 04/07, 10:48

Ваня Джаферович: България е като бивша Югославия, в Хърватия вече е като в Австрия
Дата: 04/07, 10:451 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия