Хороскоп за 3 октомври четвъртък: Ревност разяжда зодия


Дата: 02/10, 21:00

Ето хороскопа на Ламята:

Овен

Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя любим човек цялата истина, тъй като ако чуе всичко, ще му бъде съвсем болно, което, по Ваша преценка въобще не е нужно, защото няма да бъдете разбрани. В крайна сметка се постарайте да се държите така, че да не се досети, че това не е цялата истина.

Телец

Идеално време за създаване на домашен уют и решаване на битови въпроси. В работата, свързана с развлекателния бизнес, изкуството и музиката, се очаква подобрение. Използвайте времето за повишаване на своето културно ниво и за посещаване на мероприятия, свързани с изкуството.
 

Близнаци

Днес ще бъдете свидетели на зрелището, как Вашия любим човек ще се чуди и опитва да се справи с ваш общ проблем. При това Вие едва ли ще искате да помогнете, а и да искате, няма гаранция, че ще можете, дори това да е наложително. За Вас най- главното е, да не се скарате със съвестта си.
 

Рак

Днес здравият разум Ви изневерява. Ще се захващате с най-безперспективните проекти и ще хабите много усилия в опити да ги реализирате. Ловките манипулатори умело ще си играят с Вашите чувства принуждавайки Ви да правите още и още нови инвестиции( на пари, време и духовна енерхия) в изключително безперспективни занимания. Слушайте тези, които Ви критикуват, защото в техните забележки все пак може да намерите здраво зърно. Много трудно ще различавате лъжата от истината, тъй като интуицията загадъчно ще мълчи, а логиката ще се окаже безполезна.
 

Лъв

Вашата стихия са почивките и развлеченията и затова в работата понякога Ви е „горчиво”. По някаква глупава причина сте се събудили с настроение да се потрудите, и то да се потрудите усърдно. Ще Ви е необходима всичката Ви енергия, когато статусът Ви в кръга на общуване е станал вече с табелка „недостъпен”, затегнете ремъците , бъдете сериозни и изпълнете онова, което трябва, независимо за какво става дума.
 

Дева

Няма да е лесно днес на Вашия любим човек да Ви прости някаква обида , заблуда или шега, на която не придавате никакво значение. Тя много ще засегне Вашата половинка и ще Ви застави да се замислите за много неща, и преимуществено не за съвсем приятни.
 

Везни

Може сега да танцувате и лудувате, но скоро някои от обкръжаващите Ви хора скоро ще бъдат изправени до стената. Вместо да ги хванете за ръка и да ги дърпате да танцуват, проявете уважение към факта, че е възможно да имат нужда от някакъв период на затишие. Обезателно им протегнете ръка и им покажете , че винаги могат да разчитат на Вас, но бъдете търпеливи, ако предложението Ви не може да победи тяхното угнетено състояние. Позволете им да вървят напред с комфортна за тях скорост и когато бъдат готови, те и сами с радост ще се върнат към привичното положение на нещата.
 

Скорпион

Ще се наложи да се запасите с търпение , тъй като без него трудно ще преживеете този ден. Много от важните за Вас работи и планове ще се наложи да отложите за неопределено време. Възможни са разногласия със стари приятели и съмишленици, не споделящи Вашите възгледи, макар че до преди известно време са били съгласни с Вас във всичко. Денят не е подходящ за нови запознанства. В новозапочващите отношения ще има твърде мако искреност, доверие и взаимно уважение. Затова пък може да възстановите стари връзкии да ги използвате в своя полза.
 

Стрелец

Неутрален ден. Спокойно продължавайте започнатото, без да обръщате внимание на малките затруднения. Днес ще можете да постигнете много от това, което сте запланували. Ще Ви подкрепят отдавнашни съюзници, а нови днес едва ли ще се появят. Може да възникне напрежение в отношенията с шефовете, но Вие ще успеете да изгладите ситуацията. Ако сте родители, постарайте се да отделите повече време на децата. Освен това, към решаването на каквито и да е семейни проблеми, днес трябва да се отнесете сериозно. Бъдете по-икономични.
 

Козирог

Нищо не Ви напомня за стойността на парите така добре, както качествената, честна и напрегната работа. Днес ще се наложи да употребите не малко усилия, а резултата може и да не Ви зарадва много. За сметка на това самият процес на работа ще бъде доста интересен, а и благодарение на всичко ще можете да се запознаете с нови хора, които ще открият пред Вас нови възможности. Ако насочите усилията си в нужната посока, , те ще бъдат възнаградени не с пари, а с доста интересни други неща.
 

Водолей

Много е важно да запазите верността към своите принципи, цели и приоритети. Това е ден, в който трябва да вървите по по-рано избрания път, а не да търсите нови пътеки, независимо какво Ви съветват околните. Трябва грижливо да се отнасяте към своето здраве, тъй като самочувствието Ви може да се понижи поради преумора или неправилно хранене. Вечерта е идеално време за романтични срещи и признания в любов. Ще успеете да намерите нужните думи , за да зарадвате човека, който Ви е скъп. Евентуално пътуване би било успешно, но не може да се каже същото и за покупките - те ще са доста неуспешни. Последното, обаче, не засяга планираните придобивки.
 

Риби

Има вероятност днес да започнете да ревнувате своя любим човек, и то не от представител на противоположния пол, а от нещо абстрактно и неодушевено.: телевизор, футбол, шопинг или от някаква дейност. Изживяването няма да бъде от най- приятните...

 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Грозни, унизителни и обидни думи изпълниха ефира в „Игри на волята“
Дата: 02/10, 23:23

Меси се завръща след контузия в отбора на Аржентина
Дата: 02/10, 23:22

EК предоставя 35 000 безплатни билета за младежи за пътуване в различни европейски държави
Дата: 02/10, 23:04

Направете важна крачка към новата си визия с МЦ Хейлан Варна
Дата: 02/10, 23:00

Хакатон EIT Food Challenge Lab 2024 България 25-26 октомври 2024 г.
Дата: 02/10, 23:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия