Хороскоп за 25 септември сряда: Да пусне тото зодия


Дата: 24/09, 21:00

Пиксабей

Ето хороскопа на Лямата:

Овен

Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец

През този ден ще бъдете във възторжено състояние към всичко, което по един или друг начин е свързано с Вашия любим човек. Без умора ще се радвате на всички негови постижения, ще се хвалите с победите му и ще се гордеете с това, че именно Вие се явявате негова втора половинка.
 

Близнаци

Денят ще бъде успешен. Ако сте делови човек, може да очаквате куп приятни сюрпризи: от получаване на примамливи търговски предложения, до поява на блестящи бизнес-идеи. Ако професионалните успехи не са точно онова, към което се стремите на преден план, обърнете внимание на творчеството. Вашият потенциал е висок и няма да се наложи да се оплаквате от недостиг на идеи. Не е лоша ситуацията в личната сфера, макар че днес кардинални промени към по-добро не могат да се очакват. Може да проявите инициатива в романтичните отношения, а решителните действия ще бъдат приети с овации.
 

Рак

През днешния ден Вашият любим човек ще поиска да си направи с Вас някакъв експеримент. Дали ще се съпротивлявате на това , или не, си е абсолютно Ваша работа. Няма да Ви боли, но интерес към експеримента е твърде вероятно да се събуди.
 

Лъв

Ако действате решително и смело, ще успеете да укрепите своите позиции. Ще имате възможност за нови делови запознанства, както и да намерите хора, които да Ви помогнат за реализация на смели замисли. Може да се захванете за нови задачи, които да са много рисковани и мащабни. Възможни са неочаквани покани и предложения, както и знаци на внимание от противоположния пол. Ще Ви зарадва лек флирт или с нищо не обвързващо запознанство. Имате много повече неща на ум за този ден, отколкото можете да свършите. Затова много внимателно трябва да съумеете да разпределите своето време, а Вие много добре умеете да го направите.
 

Дева

Към решаването на всякакви финансови въпроси е желателно да подходите сериозно. Откажете се от разточителността, безстопанствеността и от ненужните придобивки. Ще се откажете в печелившо положение, ако умеете икономично да боравите със своите наличности и другите ресурси. Възможно е по това време да Ви помогне старата проверена система за управление на ресурсите, която сте изработвали месеци, даже и години. Не е изкллючено да се наложи да ползвате вещи, които са били в употреба –стари, изпочупени и нуждаещи се от поправка или почистване.
 

Везни

Ако любовта за Вас е нещо от далечното бъдеще или минало, заемете се със себе си. Само че трябва да помните, че има опасност да отидете твърде далече. Втората Ви половинка ще бъде лишена от достатъчно внимание, а колегите може да изпитат професионална ревност. Изключително внимателната и търпелива трудова дейност ще даде очакваните плодове. Звездите казват, че Ви се препоръчва да спазвате лека диете, богата на плодове и зеленчуци. Неочаквана среща може да прерасне в буен роман. Не бъдете наивани: навсякъде Ви очакват подводни камъни.
 

Скорпион

Днес ще бъдете заети със своите работни въпроси Сега е много интересно време. От една страна трябва да поемете голяма отговорност, а от друга - такава ситуация Ви устройва. Стремете се да получите нов опит и знания от хора, които са се утврърдили като добри специалисти във Вашата област. Възможна е голяма печалба от лотарията. В романтично отношение ще възникнат нови увлечения.
 

Стрелец

Ще се наложи да прибегнете до доста необичайни постъпки, за да постигнете успех. Само че тук става дума не за преднамерена екстравагантност, а за единствено верни решения, които се оказват изключително оригинални. Затова едва ли някой ще е удивен или шокиран от Вашите действия. Те , по-скоро, ще предизвикат възхищение и одобрение. Денят е подходящ за начало на нови отношения, тъй като ще Ви бъде лесно и да завладеете разположението на хората, и да си изградите за тях правилно мнение. Интуицията на Стрелците се оказва съвършена и безгрешна, а това ще Ви позволи да преодолеете и професионалните, и личните трудности.
 

Козирог

Настроението Ви днес ще бъде променливо. Емоциите Ви ще са прекалено много и Вие рискувате да се забъркате в собсвтените си усещания. Избягвайте спонтанните решения . Вместо положителен резултат може да Ви очаква разочарование. Затова е полезно да се доверявате на своята интуиция, особено по финансовите въпроси. При общуването с роднини и близки са вероятни проблеми и затова изказвайте своите претенции и възражения директно.
 

Водолей

През този ден повече от обичайно ще се нуждаете от подкрепа и непременно ще я получите от хора, които никога преди не са демонстрирали своето добро отношение към Вас. Възможни са подаръци и приятни сюрпризи. Човек, с който сте имали общ бизнес доста отдавна, ще Ви направи много интересно предложение за сътрудничество. Много добре се подреждат и романтичните Ви отношения и да постигете взаимно разбиране с любимия човек съвсем не е трудно. Всички увлечения през този ден ще се окажат доста по-сериозни, отколкото сте могли да си представите.
 

Риби

Да се промени миналото е невъзможно, та затова трябва да го приемете и да свикнете с него. Това, което сте направили (или не сте направили), ще се размие във времето, а това означава, че е дошло време да гледате напред и да оставите всички лоши спомени зад гърба си. Докато изчаквате да утихнат всички отрицателни емоции, Вашето търпение ще помогне, да преодолеете най-трудното, а хората, които Ви обичат , ще Ви отвлекат от неподходящите мисли по най-добър начин. Срещайте се с приятели и непрекъснато си напомняйте, че Ви очаква прекрасно бъдеще.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Кристалина Георгиева: На прага сме на забележителна трансформация
Дата: 24/09, 23:14

До 31 градуса в сряда
Дата: 24/09, 23:00

Край на сковаността в ставите
Дата: 24/09, 23:00

Eвродепутатът Илия Лазаров: Oхраняваме перфектно своята граница
Дата: 24/09, 22:41

Кириакос Мицотакис и Реджеп Ердоган на среща в Ню Йорк
Дата: 24/09, 22:25

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия