Стойнев: Нинова е изключена от БСП и вече няма какво да обжалва


Дата: 03/09, 07:58

Редактор: Недко Петров

Стопкадри Нова Тв

Според Драгомир Стойнев БСП със сигурност ще се регистрира за изборите, въпреки създаденото напрежение при социалистите и очакванията изключените от партията Корнелия Нинова, Иван Ченчев, Георги Свиленски и Александър Симов да опитат да регистрират свои листи.

Определени листи, без да бъдат одобрени от Националния съвет, няма как да бъдат регистрирани. Те въобще не трябва да си помислят, ако мислят за подобрение на резултатите на партията, да правят подобни стъпки, каза в „Здравей, България“ Стойнев.

Нинова е изключена от БСП и вече няма какво да обжалва, но тази война на „Позитано“ никой не я иска и аз трябва да обяснявам на гражданите. Ще подадем документи в съда Атанас Зафиров да бъде вписан, защото ЦИК признава него с 15:0 гласа. Колко бързо ще действа съда обаче, не мога да ви кажа, но се очаква решение на Върховния касационен съд на 9 септември, добави той.

Нека социалистите бъдат спокойни, БСП със сигурност ще се регистрира за изборите. Въпросът е дали ще се плюем един друг или наистина ще си подадем ръка. Процесът на промяна в БСП е необратим. БСП тръгна по път на обединение и това обединение включва тези хора, които бяха част от БСП, отново да се завърнат в БСП. Ако някой иска да саботира решенията на Националния съвет, съответно той бива изключен, категоричен е социалистът.

През последните шест години хора бяха изключвани от БСП, хора бяха сменяни и през тези шест години никой не си позволи да коментира актуалното състояние и да пречи на регистрацията на партията, каза още Стойнев.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Черно море ще опита да продължи добрата серия срещу Арда
Дата: 15/09, 14:14

Вирус и температура измъчвали футболисти на Крумовград
Дата: 15/09, 14:09

Не е София, Пловдив или Варна: Отварят 2500 нови работни места в нови заводи в български град с най-правите улици
Дата: 15/09, 14:08

Последният овчар на морето: Как се гледат животни на метри от плажа
Дата: 15/09, 14:04

Синоптичната карта показа: Лятото се връща от този ден
Дата: 15/09, 14:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия