Община Варна обяви обществена поръчка за сценично оборудване за културни, образователни и спортни събития


Дата: 18/10, 11:43

Снимка: Пиксабей

Община Варна обяви обществена поръчка за осигуряване на оборудване за културни, образователни, спортни и информационни събития. Оборудването е обособено в три позиции и трябва да включва мобилна сглобяема сцена, сценично осветление, мултимедия, видеостени, лед и други екрани, съобщиха от пресцентъра на общината.

При изпълнение на поръчката, участниците трябва да доставят, монтират и обслужват оборудването - сцената, осветлението или различните видове екрани. Те ще се използват при различни културни, образователни, спортни и информационни събития, на които Община Варна е организатор или съорганизатор.

С оглед на това и за да осигури за всеки конкретен случай получаването на услуги от лица с опит и професионална квалификация, както и с цел постигане на целесъобразност при разходване на годишните бюджети, определени за тази дейност, Община Варна е взела решение да се проведе открита процедура за сключване на рамкови споразумения. Те ще бъдат със срок на изпълнение до 4 години, считано от датата на подписването им. Избрани ще бъдат трима потенциални изпълнители по всяка обособена позиция поотделно, които отговарят на предварително обявените условия. Общата стойност на поръчката е в размер до 1,2 млн. лв. за всички позиции и за целия четиригодишен период.

В процедурата за възлагане на обществена поръчка могат да участват български или чуждестранни физически или юридически лица или техни обединения. Община Варна предоставя неограничен, пълен, безплатен и пряк достъп до документацията за участие в обществената поръчка чрез Централизираната електронна платформа, на адрес: https://app.eop.bg


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



За сблъсъка със следродилната депресия от първо лице
Дата: 18/10, 14:26

БТВ връща „Фермата” без Иван и Андрей?
Дата: 18/10, 14:23

България е на първо място в ЕС през август по годишен ръст на строителството
Дата: 18/10, 14:22

Военни унищожиха опасен артилерийски снаряд край Сливен
Дата: 18/10, 14:17

Румъния вдигна изтребители, след като неидентифициран обект наруши въздушното ѝ пространство
Дата: 18/10, 14:14

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия