За мен Доган беше като Бог от Олимп, но за 10 години не го видях нито веднъж на живо, обяви млад депесар


Дата: 05/09, 14:18

Кадър ФБ

Ако можех да задам един въпрос на Ахмед Доган, бих го попитал - "Защо за десет години не можах да го видя нито един път на живо?", казва младежкият лидер на ДПС Търговище

Бюлент Бейтула, областен председател на младежкото ДПС в Търговище. Самият той е част от партията близо 10 години, дълги години е следвал идеологията на Ахмед Доган, но никога не са се виждали на живо.

В интервю пред Еля Изетова от OFFNews Бейтула разказва защо е предпочел да подкрепя ДПС на Пеевски.

..Аз от десет години съм в партията. Винаги съм следвал заръките, идеологията и каузата, модела на Ахмед Доган, но аз съм нямал възможност да го видя един път на живо. За десет години аз този човек не съм го виждал на живо. Той за мен беше като боговете на Олимп - той винаги е бил митологичен. И след тази ситуация, която се случи преди два месеца, те го принизиха, хората около него принизиха.

 

С тези снимки, с тези видеоклипове, с това да го изкарват по къси гащи, да го изкарват по чехли те свалиха иконата от стената. Фракцията около Доган, която предимно защитава и пази собствения си интерес. Те него не го вкарват на преден план, като лидер, те го ползват като щит. И това стана ясно за цялото общество, но пак казвам, аз десет години съм в партията.

Аз съм му лепял плаката, следвал съм идеологията му, но съм нямал възможност да го видя на живо. Един път съм ходил на сараите и то да го защитавам през 2020-а, когато имаше протест. Ако можех да задам един въпрос на Ахмед Доган, бих го попитал - "Защо за десет години не можах да го видя нито един път на живо?"

... За самия избирател е по-добре в момента да подкрепя Делян Пеевски, защото Делян Пеевски работи със замах. Работи със замах и както в парламента, така и в партията, и решава проблеми. Той наистина работи. За 35 години е трябвало да дойде един етнически българин, за да съдейства, за да назначи.... чрез служебно правителство ние имахме 10 областни управители. Той дава път на младите. Еднакво близък е до всеки един етнос, независимо турци цигани помаци. И ние за това от Областния съвет сме взели решение да подкрепим Делян Пеевски.

Продължение в https://offnews.bg/politika/biulent-bejtula-ot-dps-peevski-za-men-dogan-beshe-kato-bogovete-na-ol-829201.html



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 16/09, 03:40

На 16 септември рожден ден има Николай Гигов
Дата: 16/09, 03:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 16/09, 02:10

Доналд Тръмп след стрелбата в близост до него: Никога няма да се предам
Дата: 16/09, 02:00

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 16/09, 02:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия