"Величие" обяви война на БТВ докрай: "Единият е излишен"


Дата: 17/06, 16:55

Пик

"Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен", обяви полк. Николай Марков

Изборната сензация „Величие“ е на път да обяви война на трите големи телевизии – БНТ, бТВ и Нова заради серия от „тенденциозни“ материали, с които се опитали да ги уязвят. Чашата преляла след снощния репортаж по бТВ със заглавие:“Там, където се роди "Величие“, предаде Флагман.

Според Ивелин Михайлов 17-минутното видео било пълно с манипулации. Той смята, че големите телевизии на 100 % обслужвали интересите на управляващите и правили внушения, извадени от контекста.

По думите му екип от предаването „120 минути“ дошли при него с молба да им съдейства да разкажат повече за случващото се в с. Неофит Рилски.

Ивелин Михайлов им осигурил събеседници с профил, какъвто журналистите поискали и самият той дал дълго интервю.

Ивелин Михайлов имал план как България да стане 40 млн.души

„Направили са материал и от контекста са направили внушение, че ние сме радетели за връщането на Народна Република България и сме секта. Имам цялото интервю с този журналист и го пускам, за да го видят хората. Да си направят сметка как се опитват да манипулират обществото“, гневи се Ивелин Михайлов.

Вижте едночасовото интервю на бТВ с Ивелин Михайлов, от което бяха излъчени около 90 секунди. Част от твърденията са шокиращи - за подземни босове, колектори, натиск от хора с интереси в зелената енергия и друго.

Минути след него избухна и полк. Николай Марков.

„Ако Националната телевизия, БТВ и Нова Телевизия не спрат веднага целенасочената си поръчкова дейност срещу ПП "Величие", ще бъда принуден да взема релевантни мерки. Ако не спре негативната кампания срещу 100 000 гласоподаватели, ние депутатите от ПП "Величие" ще направим бойкот на участия в тези три медии до края на 50-ия парламент...(известни съкращения)

Ще уведомим всички международни организации с приложени доказателства за пълна липса на журналистически морал и ще развием мощна кампания, която да освети начина по който се ползват медиите в България. Няма да допуснем псевдожурналисти, станали нарицателни имена в страната, да се гаврят с човешкото ни достойнство. Каквото казваме, това и правим - затова нека помислят! Добре да помислят. Започнем ли войната, ще бъде докрай! Единият е излишен.”, обяви в свой стил полк. Николай Марков.

Позиция има и една от дамите, които участваха в снощния материал на бТВ – Марина Иванова. Ето какво обяви тя:

Марина Иванова, един от участниците в снощния материал на бТВ

„Казвам се Марина Иванова и участвам в репортажа на БТВ. Държа да споделя огорчението си от представянето на думите ми в избрана посока и непоказване на други откъси, които не обслужват тази теза и не могат да подкрепят внушенията на авторите на репортажа!

Екипът на БТВ дойдоха добронамерени с идеята да отразят какво притегля младите хора да живеят тук. Ивайло каза толкова стойностни неща, които изобщо не показаха. Аз разказах за начина ни на живот, който ми дава свобода да съчетавам модерното и

традиционното. Разказвах за това как като млад човек мога да живея тук заради това, че има благоприятна и спокойна среда за децата ни, имаме приятели наблизо и как в същото време имам удобствата на града на 30 минути разстояние.  Бях много огорчена как извадиха думите ми от контекста, за да разкажат такава история. Заболя ме най-вече, че го направиха през най-съкровеното ми - допуснах ги в дома си, семейството си и това, в което вярвам.“



Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Ивелин Михайлов се извини на депутатите от "Величие"
Дата: 26/06, 15:32

Обрат с Дебора, излезе бясна от залата
Дата: 26/06, 15:29

Фестивал на знанието събра умници от цяла България
Дата: 26/06, 15:20

Русия забрани 81 европейски медии, сред тях две български
Дата: 26/06, 15:111 Коментар

Адвокатът на Портних изброи над 15 нарушения в обвинителния акт
Дата: 26/06, 15:101 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия