Знамена от Hooligans1312 – Подкрепете своя отбор или мотоклуб!


Дата: 30/09, 14:32

Знамената са мощен символ на принадлежност и подкрепа. В онлайн магазина Hooligans1312 можете да откриете разнообразие от знамена, които ще подчертаят вашия патриотизъм, преданост към родния отбор или участие в мотоклуб.

Технология на изработка

Знамената в Hooligans1312 са изработени с помощта на сублимационен печат – технология, която осигурява наситени цветове, висока резолюция и дълготрайност. Материалът е полиестерен, устойчив на външни условия и подходящ за както за вътрешна, така и за външна употреба.

Видове знамена

Знамената в сайта се предлагат в различни варианти, подходящи за различни цели. Ето основните типове:

  1. Знамена за веене – Тези знамена са по-тънки и леки, което ги прави идеални за развяване от вятъра. Те са водоустойчиви, но са по-подходящи за краткосрочно излагане на открито, тъй като не са предназначени за дълготрайна употреба при силен вятър.

  2. Знамена за окачване – Изработени от по-дебел полиестерен плат, те са по-издръжливи и подходящи за по-силни ветрове. Този тип знамена имат матов финиш и могат да издържат на по-сурови атмосферни условия.

Важно е да отбележим, че всички знамена са устойчиви на топлина, но не са огнеустойчиви.

Начини за монтаж

Hooligans1312 предлага знамена, които могат да бъдат използвани на различни места. Знамената за веене имат пришити джобове, а тези за окачване – капси за лесен монтаж. Те могат да се прикрепват към колове, да висят от тавани или навеси, да се завързват за огради или монтират на стени. Всичко зависи от вашите предпочитания.

Персонализирайте своето знаме

Hooligans1312 предлага и възможност за персонализация на знамената. Можете да добавите собствено изображение, лого или текст, за да направите знамето уникално и специално за вашия повод.

 Лесна онлайн поръчка

Пазаруването в сайта на Hooligans1312 е удобно и лесно. Можете да поръчате по всяко време, независимо къде се намирате. Сайтът предоставя пълна информация за наличните продукти, включително подробности за цената, рейтинга и популярността им.

Отзиви от клиенти

За да се уверите в качеството на продуктите, можете да разгледате отзивите и оценките на други клиенти. Това ще ви помогне да вземете решение.

Сигурна доставка и плащане

Hooligans1312 си партнира с куриерската фирма „Еконт“ за сигурна доставка на поръчаните продукти. Плащането може да се извърши по няколко начина: наложен платеж, PayPal или с кредитна/дебитна карта.

Политика за връщане

Ако поръчаният продукт не отговаря на вашите очаквания, той може да бъде заменен или върнат. Персонализираните артикули обаче не подлежат на връщане, тъй като са направени по индивидуални изисквания.

Следвайте Hooligans1312 в социалните мрежи и не се колебайте да се свържете с тях за всякакви въпроси.

 

*публикация


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Арестуваха известния диригент Левон Манукян за пране на пари
Дата: 30/09, 16:31

За 1 октомври оранжев код за бурен вятър обяви НИМХ за няколко области в България
Дата: 30/09, 16:28

Първо преизчисление на пенсиите за 78 хиляди българи
Дата: 30/09, 16:22

Арабският крал е в България за Кубрат Пулев: Искам да си купя къща тук
Дата: 30/09, 16:17

На 1 октомври откриват нов военен завод в голям български град
Дата: 30/09, 16:13

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия