Бивш вътрешен министър: Хора купуват гласове за една партия


Дата: 09/10, 08:04

Редактор: Недко Петров

Стопкадър бТВ

В МВР имат информация за купване на гласове на изборите. Не е работа обаче на политиците, работа е на правоохранителните органи да пазят честността на вота, и това са полицията и прокуратурата.

Това заяви бивш вътрешене министър.

Според Иван Демерджиев единствените успехи на полицията досега са в намеренията и в желанията на господин Пеевски да разчисти свои нововъзникнали политически опоненти и довчерашни партньори.

Други по съществени акции на прокуратура и полиция не съм видял, а хора купуват гласове за една партия. Те стоят с тениски на определена политическа сила и на МВР тези хора са известни с такива практики, разкри Демерджиев.

Събрали са се на една маса едни хора с тениски и казват, че ще поставят ново начало и че те ще бъдат моторите на това начало. Те са известни като мотори на тези процеси, свързани купуване на гласове, допълни той.

Една значителна част от хората на тези снимки си имат досиета. Някои от тях имат присъди, но в голямата си част няма съществени присъди, по-скоро има оперативна информация, каза още по бТВ Демерджиев.

Това, което може да се направи от полицията сега, е така нареченото пасивно противодействие, с присъствие, с насищане и с опит в края на този процес, а не в неговото начало, както е редно да се противодейства по някакъв начин. Надявам се поне това да се направи, предложи Демерджиев.

А дали са го направили и дали има резултат, ще видим, когато се преброят гласовете след изборите. За съжаление там вече няма опция да се върне процеса отново и единствено се констатират резултатите, които се констатираха на предходните избори. Те обаче бяха категорични и не бяха положителни за съжаление, завърши Демерджиев. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Иво Сиромахов каза неприятната истина за Биг Брадър и България
Дата: 09/10, 10:19

Търсят главен експерт на информационната и мрежова сигурност във Варна
Дата: 09/10, 10:19

Заради ремонтите във Варна: Промениха маршрута и на автобусна линия 7
Дата: 09/10, 10:14

Засуканата Кристи се преби на червения килим в Биг Брадър
Дата: 09/10, 10:05

Филип Буков проплака: Смазаха ме
Дата: 09/10, 10:03

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия