Пеевски: Радев по-добре да млъкне!


Дата: 16/09, 14:04

снимка Булфото

„Опитът на Радев да прехвърля проблемите от болната глава на здравата издава единствено страх и политическа немощ.“ Така отговори на президента Делян Пеевски.

По-рано държавният глава коментира призивите на Делян Пеевски и на бившия президент Росен Плевнелиев за оставките на командващия ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза „Граф Игнатиево“:

„Когато Пеевски и Плевнелиев дадат толкова от себе си на България, колкото са дали ген. Петров и ген. Русев, а не за своя бизнес, когато Пеевски и Плевнелиев рискуват живота си за България толкова, колкото ген. Петров и ген. Русев – нека да им искат оставките“, посочи държавният глава.

Румен Радев припомни, че още като летец и командир, а по-късно и като държавен глава многократно е апелирал да се вземат мерки.

Пеевски от своя страна каза, че „заради президента са загинали хора“:  

„С поредната трагедия във ВВС,  в която в мирно време България даде свидни жертви, заради съмнителна пиар акция на главнокомандващия и последвалите словесни атаки от негова страна в стил “крадецът вика дръжте крадеца” трябва да се отвърне само с едно - не дай боже никой да дава на България това, което се случи заради него - да загиват хора, заради егото му. Най-малкото, което може да направи Радев, е да замълчи.

Той призова отново за оставки.

„А ортаците му, с които той е обвързан и със семейни назначения и връзки - командващият ВВС генерал-майор Димитър Петров и бригаден генерал Николай Русев, командир на 3-та авиобаза незабавно да подадат оставки, ако в тях е останала войнска чест и достойнство“, написа в позицията си Делян Пеевски, предаде бТВ.


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 19/09, 02:20

Ноле: "Благодаря на моя домакин и партньор по караоке, Григор Димитров"
Дата: 19/09, 02:00

Интер и Манчестър Сити завършиха 0:0
Дата: 19/09, 01:30

Германия няма да замрази износа на оръжие за Израел
Дата: 19/09, 01:20

ПСЖ започна с победа новия сезон в Шампионската лига
Дата: 19/09, 01:05

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия