Елтън Джон направи първата си публична поява след като разкри за проблемите с очите


Дата: 08/09, 10:46

кадър: Нова Нюз

Сър Елтън Джон направи първата си публична поява, откакто разкри, че тежка очна инфекция го е оставила с ограничено зрение, предаде ФОКУС.

77-годишният певец се усмихна и вдигна палец, когато пристигна на гърба на бъги на Международния филмов фестивал в Торонто заедно със съпруга си Дейвид Фърниш.

Звездата от "Човекът ракета" беше на червения килим за световната премиера на документален филм за живота му, допълва fakti.bg. 

Режисиран от Ар Джи Кътлър и Фърниш, Елтън Джон разкри: "Никога не е късно погледна назад към дългата десетилетия кариера на музиканта и да покажа как се подготвям за моя прощален концерт на стадион Доджър в Лос Анджелис".

Появата на сър Елтън дойде само няколко дни след като певецът съобщи в Instagram че страда от "ограничено зрение" след като е преживял тежка очна инфекция.

Той написа: "През лятото имах тежка очна инфекция, която за съжаление ме остави само с ограничено зрение на едното око. Лекувам се, но това е изключително бавен процес и ще отнеме известно време, преди зрението да се върне към засегнатото око. Много съм благодарен за отличния екип от лекари и медицински сестри и семейството ми, които се грижиха толкова добре за мен през последните няколко седмици. Прекарах тихо лятото, възстановявайки се у дома, и се чувствам положително за напредъка, който постигнах в изцелението и възстановяването си досега."

Съобщава се, че сър Елтън се е пошегувал за окото си на фестивала в Торонто: "Прекарвам най-хубавото време в живота си – с изключение на това проклето око. Иска ми се да можех да ви видя", каза той, пише Sky news.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Колко българи живеят в тежки материални лишения?
Дата: 17/09, 00:39

Игри и веселие във Втория традиционен дюлгерски събор на фирма Комфорт
Дата: 17/09, 00:30

Посланикът ни в Скопие е бил привикан в македонското Външно, отказал да приеме протестна нота
Дата: 17/09, 00:27

Екипи на полицията ще влизат в час, за да преподават на децата на пътна безопасност
Дата: 17/09, 00:14

Принудително: "Лекари без граници" прекрати дейността си в Русия
Дата: 17/09, 00:02

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия