Хороскоп за 30 юли вторник: Да излезе на кафе с колега зодия


Дата: 29/07, 21:00

Пиксабей

Зодия Водолей да излезе на кафе с колега или колежка.

Ето целия хороскоп на Ламята:

Овен

Днес Вашето настроение е очевидно за хората около Вас. И какво от това? Имате право да покажете своя гняв – разбира се, в сдържана форма, без каквото и да било физическо въздействие , ако това, разбира се, не е спортна игра. Гняв, отстояване на правята си , агресия –това е , в което нямате равни. Представете си свят, в който всички хора са постоянно добри и мили! Ужасно! Така че направете полезна услуга на себе си и на човека, с който постоянно се виждате: започнете да тренирате. Това ще Ви бъде твърде полезно.

Телец

Личните отношения се подереждат за Вас по възможно не най-подходящия начин. Възможна е караница с любимия човек, а също и развляне на отношенията с по-възрастни роднини. Спокойствието в семейството започва да Ви се струва едва ли не нещо недостижимо, особено за тези, които са свикнали да решават всички проблеми бързо. Помнете, че днес е по-добре да не предприемате някакви значителни крачки. Просто покажете, колко дружелюбно сте настроени, и им дайте възможност да проявят инициатива.
 

Близнаци

В момента сте в незавидно положение. Слабодтите и пропуските забелязват всички, а на достойнствата Ви никой не обръща внимание. Този ден не е подходящ за провеждане на делови преговори, а в частност – за срещи с потенциални работодатели или обсъждане на условия за сътрудничество с нови партньори. По-малко експериментирайте и повече се ръководете от чуждия опит. Емоционалният фон на деня е неблагоприятен, и настроението Ви не може да бъде наречено добро. Изпитвате търпението на близките си, а днес то съвсем не е безгранично, така че вероятността за конфликти е много голяма.
 

Рак

Днес ще Ви бъде доста трудно „да се задържите на повърхността”, както и да разберете кое-какво. Единствената сламка, за която можете да се хванете, ще се окаже Вашият любим човек. Но не се увличайте - сламката едва ли е най- надеждната опора и защита.
 

Лъв

В последно време сте работили в невероятно бързо темпо:или физическо, или умствено. Дошло е време да поспрете. Откажете се от някои покани и направете истинска обедна почивка, като планирайте да останете известно време на саме. Спадът на активността ще бъде полезен не само на Вас, но и на портмонето Ви, а умножаване на средствата за черни дни, е много важно , ако искате да извлечете максимума от бъдещо пътуване.
 

Дева

Денят е сложен, но не е безнадежден. Ако съумеете да направите правилна отганизация на труда и умело да раздавате указания , ще постигнете дота, макар че за сега главната цел все още не може да бъде подтигната. Много добър ще бъде денят за Вас, ако започвате работа на нова длъжност. Това ще Ви даде възможност, да покажете своите добри страни. Отношенията в семейството ще бъдат спокойни и хармонични, и може да разчитате на подкрепа и помощ от близките си. Плодотворно ще бъде обсъжданети на съвместни планове за бъдещето, независимо дали става дума за организиране на съвместна почивка, или за голяма покупка.
 

Везни

Най-важното за този ден за Вас ще бъде, как да заработите повече пари, а за тази цел ще имате на ум няколко идеи. Една от тях е особено хубава, защото предполага заработка с помощта на Вашето любимо хоби. Най-хубавото в случая е, че с течение на времето може да превърнете това занимание в основен източник на доходи, а сегашната си работа – в занимание за свободното време. Не звучи ли много примамливо?...
 

Скорпион

Потапянето в глъбините на съзнанието и тънката манипулация на чуждото съзнание през това денонощие е съвършено излишна. Достатъчно е да сте на нужното място в нужното време, да поддържате интересни и полезни връзки , както и да придобиете необходимата информация, и тогава ще се чувствате превъзходно. Сега също би било добре да посетите застрахователна компания , данъчната инспекция,учебно заведение, държавно учереждение, особено ако главен предмет на Вашия интерес се оказват документи( разрешения, свидетелства, дипломи, справки), а също и поставените им печати и подписи.
 

Стрелец

Мероприятията, насочени към разрешаване на материалните проблеми се постарайте да осъществите сутринта. По това време късмета ще Ви съпътства: може Вас лично, а може и Вашите финанси, семейство или родители. През деня ще нарастне вероятността за разминавания и непредвидени усложнения. Не са изключени остри конфликти с хора от ежедневното Ви обкръжение: спътници, събеседници, приятели, колеги или близки. Стремейки се към оригиналност, не забравяйте да се придържате към набелязаните заедно с партньорите стратегии.
 

Козирог

През този ден ще считате себе си по- слаба, отколкото сте всъщност. Ще бъдете уверени в това, че нещо не е по силите Вида направите, а на практика просто няма да искате. И това Ваше нежелание може да загуби всичко онова хубаво, което съществува между Вас и Вашата половинка. А може би не си заслужава?...
 

Водолей

Звездите Ви съветват днес да поиграете на изневяра. Не да изневерите, а само да поиграете. Приемете поканата за кафе от човека, който отдавна Ви гледа със замъглен поглед, или поканете симпатичната колежка на кино. Това ще внесе романтика в живота Ви, а и ще Ви даде възможност още веднъж да се убедите, че Вашата половинка е по-добра.
 

Риби

Днес навярно ще Ви повърви в работи, изискващи повече фантазия, отколкото традиционализъм. Новите Ви идеи са толкова хубави, че заобикалящите Ви с желание ще се захванат да помагат за тяхната реализация. Може да се правят големи покупки и изобщо да се разпораеждате със своите гинанси, като може да сте сигурни, че интуицията няма да Ви подведе. Желателно е, да въведете ред в отношенията си с околните . За целта можете тактично и деликатно да изкажете натрупалото се у Вас недоволство и своите претенции, или да изпълните собствените си отдавнашни обещания. Помнете, че всякакви разногласия и конфликти през този ден може да бъдат урегулирани сравнително лесно.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Червеният пират: Ще замина за Западна Европа, не искам да живея тук
Дата: 08/09, 18:36

Магистрала "Тракия" стана като експреса на БДЖ
Дата: 08/09, 18:28

На гърците им писна от туристите: Взимат тежко решение, засяга и българите
Дата: 08/09, 18:18

Румъния осъди остро Русия за навлизането на руски дрон на нейна територия
Дата: 08/09, 18:16

Най-тънкият сгъваем смартфон в света HONOR Magic V3 е наличен за предварителни поръчки от А1
Дата: 08/09, 18:10

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия