Пъф Деди се оплаква от храната зад решетките


Дата: 11/10, 09:56

Кадър Ютуб

Адвокатите на рапъра Пъф Деди (познат още като Пи Диди и Шон "Диди" Комбс), споделят, че най-трудната част от живота на изпълнителя зад решетките е храната. Изказването на защитниците му бе направено, след като на 10 октомври официално бе обявена датата на делото - 5 май 2025 г., предаде Актуално.

Пъф Деди се намира в Metropolitan Detention Center в Бруклин. Според изданието "People" храната там е доста разнообразна. Сутрин се сервира около 6 ч. и обикновено се дава зърнена закуска, плодове и кекс.

През седмицата обядът се сервира в 11 ч. В него влизат обикновено хамбургери, риба и телешко, бъркани яйца и бисквити. Вечерята се сервира след 16 ч. и стандартно съдържа пилешко, паста и телешко. В затвора се предлага и специално меню за вегетарианци, като леща, тофу и бобени храни.

По време на съдебното заседание, на което бе обявено, че делото срещу Пъф Деди за тежки сексуални престъпления ще се гледа на 5 май 2025 г., рапърът е бил доведен със затворнически дрехи. Той е стоял почти неподвижен, с вперен напред поглед. На излизане е помахал на близките си в залата и е прегърнал адвокатите си.

Според прокурорите около месец ще отнеме извличането на информация от устройствата на рапъра, които бяха конфискувани. Те смятат, че данните са изключителни и ще доведат до неочаквани разкрития не само за самия Деди, но и за световния шоубизнес.

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Три болници в Кьолн са евакуирани заради обезвреждане на бомба от Втората световна война
Дата: 11/10, 12:16

Китайци позлатяват български град: Стотици работни места в нов автозавод
Дата: 11/10, 12:15

Европрокуратурата обвини бившия кмет на Варна, бивш областен управител и още двама в измама с милиони от ЕС
Дата: 11/10, 12:041 Коментар

Грозденка получи най-грозната обида на Острова на 100-те гривни
Дата: 11/10, 11:57

Варненец задигна телефон от игрален автомат в казино
Дата: 11/10, 11:53

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия