Полицията арестува близка приятелка на Матю Пери заради смъртта му


Дата: 22/06, 12:45

снимка: instagram/mattyperry4 

Американската полиция задържа известна дама във връзка със смъртта на актьора Матю Пери. Тя е била приятелка на покойния актьор, разкрива ексклузивно In Touch.

Според източник на изданието те се запознават, докато лекуват наркотичната си зависимост. „Беше неочаквано приятелство, но те се облегнаха един на друг“, казва той.

Името на знаменитостта не се разкрива, но става ясно, че тя е станала известна благодарение на първия си брак. Според потребители става въпрос за Кортни Лав, която мнозина обвиняват за смъртта на бившия ѝ съпруг Кърт Кобейн.

Матю е бил на рехабилитация 15 пъти. „Изживях половината си живот в една или друга форма на лечебен център“, пише той в своите мемоари от 2022 г. „Приятели, любовници и голямото ужасно нещо“. „За да остана жив, трябваше да се превърна в професионален пациент.“

Всъщност вътрешният човек казва, че тя „е била в пълен шок и не е имала представа за какво се отнася заповедта за обиск“, когато властите пристигат в къщата ѝ.

Униформените разследват как Матю се е сдобил с наркотиците, които са го убили. Според тях заподозряната е била с Матю Пери по времето, когато му е станало лошо. При обиска са иззети телефонът и лаптопът на жената. Тя отрича да е замесена, пише In Touch Weekly, цитиран от Дарик.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ESPN: Везенков ще премине от Сакраменто в Торонто Раптърс
Дата: 28/06, 00:05

Задържан е мъжът, който предизвика гонка с полицаи във Велико Търново
Дата: 27/06, 23:40

Здравословно хранене
Дата: 27/06, 23:20

Облаци и дъжд на места в петък
Дата: 27/06, 23:07

Ива Митева: Отиваме на избори
Дата: 27/06, 22:582 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия