Цената за вечеря на Слънчака смая България


Дата: 22/06, 12:48

Булфото

Лятото официално е в разгара си и е време да грабваме кърпите и да се запътим към родното Черноморие, предаде БТВ. Дали предпочитате да поплувате в студените води на Черно море, разхлаждайки се от жегата, или искате да се излежавате на шезлонга с коктейл в ръка, всички се питаме едно: колко скъпо ще ни излезе лято 2024?

По данни в началото на сезона се очакваше тази година цените на курортите да са между 10 и 25% по-скъпи. При проверка в платформите за резервации открихме, че в силния сезон (юли-август) цените са с една идея по-високи. Една нощувка в хотел, стандартна двойна стая, на база all inclusive в Слънчев Бряг ще ви струва 322 лв. В същия хотел за една седмица ще ви се наложи да платите 1200 лв. - в зависимост от звездите, които притежава даденото място за настаняване, цените за същите удобства варират.

В по-малко място като Равда средната цена за една нощувка за двама е сравнително по-ниска. В хотел на същата база ще платите 160 лв. на вечер и 942 лв. за цяла седмица, прекарана там.

Ако не сте фенове на хотелите, може да запазите апартамент, който ще ви излезе доста по-евтино. Цените за двама за една нощувка в периода на силния сезон достигат най-много 198 лв. и най-малко 81 лв. Апартаментите не включват много от удобствата, които предлагат хотелите като изхранване, басейн и други, но са също толкова добра алтернатива, за да прекарате един райски ден на плажа.

Бюджетът, който трябва да приготвите извън парите за настаняване, също не е за подценяване, защото една вечеря за двама в ресторант в Слънчев Бряг излиза около 80-90 лв.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ESPN: Везенков ще премине от Сакраменто в Торонто Раптърс
Дата: 28/06, 00:05

Задържан е мъжът, който предизвика гонка с полицаи във Велико Търново
Дата: 27/06, 23:40

Здравословно хранене
Дата: 27/06, 23:20

Облаци и дъжд на места в петък
Дата: 27/06, 23:07

Ива Митева: Отиваме на избори
Дата: 27/06, 22:582 Коментара

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия