Пътят до лятната почивка минава през Lidl


Дата: 11/08, 13:05

Веригата раздава 1000 ваучера за гориво в OMV на стойност 150 лв.

 

Август – месецът, в който големите градове опустяват, а курортите по морето и в планините стават най-оживените дестинации в България. Няма спор, че това е най-отпускарският месец в годината, когато всички пътуват нанякъде и дори потреблението на горива нараства.

По данни от експерти, от началото на летния сезон виждаме, че едно пътуване с кола до морето излиза средно 80 - 90 лв. в зависимост от типа автомобил, съответното гориво и средната скорост на шофиране. Разходите значително нарастват, ако решим да посетим плажовете на южните ни съседки и разходът за гориво се превръща в значимо перо за лятната почивка.

Добра оптимизация на разходите ни предлагат този август Lidl и OMV. Всички потребители на мобилно приложение Lidl Plus могат да се включат в специална игра за 1000 ваучера от по 150 лв. за гориво в бензиностанции OMV.

OMV България е една от първите компании, които се включиха в партньорската програма на Lidl Plus, която носи допълнителни предимства и отстъпки и извън магазините на Lidl.

 

Как да участвате?

Механиката за участие в играта е изключително лесна - само трябва да сканирате приложението си при всяко пазаруване в магазините на веригата в периода на кампанията. Така за всеки 40 лв. в една покупка вие получавате 1 точка, а при събрани 3 точки вече имате възможност да участвате за спечелване на ваучер – ето толкова лесно е! Колкото повече точки събирате, толкова по-големи са шансовете да спечелите един от 1000 ваучера за гориво.

Печелившите участници ще се теглят на томболен принцип всеки първи работен ден от седмицата в периода на кампанията. Те ще бъдат уведомени за спечелените награди чрез нотификация в приложението Lidl Plus, по имейл или с телефонно обаждане в срок от 5 работни дни от датата на тяхното теглене. Имената на всички късметлии ще бъдат обявени и на сайта www.lidl.bg/igra, като пълните условия на играта могат да бъдат открити тук.

 

Умно пазаруване, което пести време и пари

Приложението Lidl Plus е много повече от дигитална карта за лоялност. Всеки, който е имал възможност да се възползва от него, вече знае, че освен редица промоции и отстъпки, идеи за следващото похапване, дигитални касови бележки и удобен списък за пазар, приложението предлага още много улеснения и допълнителни предимства. Потребителят може да избере своя най-удобен магазин от всички 129 обекта на веригата и редовно да получава полезна информация за него – относно промяна в работното време, разпродажби или специални събития. Не бива да забравяте да активирате нотификациите в приложението обаче, за да се информирате навреме за всичко интересно или полезно, което Lidl Plus предлага.

Най-много са изгодните оферти и отстъпките – както в Lidl, така и в секция “Партньори” в Lidl Plus, където се предлагат намаления за различни ежедневни покупки като козметика, застраховки, аудиокниги и фотокниги, както и отстъпки за езикови курсове, билети за културни събития и още, и още. Така всеки месец, ако се възползвате от всички налични оферти, промоции и отстъпки в Lidl Plus, можете да спестите до 100 лв.

Приложението помага и за оптимизиране на времето, защото всеки потребител може да разгледа брошурата, да избере какво ще напазарува и да си направи списък с необходимото – всичко това в Lidl Plus. A после в магазина лесно и бързо да събере покупките в кошницата си и да си гарантира повече време, което да прекара с любими хора.

Затова, ако още не сте се възползвали, не губете време. С Lidl Plus пестите, възползвате се от оферти и извън магазините на веригата, а сега имате възможност да заредите (буквално) остатъка от лятната ваканция с гориво и с емоции.

 

* публикация



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



10 септември 1943 г.: Родена е една българска легенда
Дата: 10/09, 05:00

Първата хип-хоп адаптация на класическата приказка на Луис Карол "Алиса в страната на чудесата"
Дата: 10/09, 04:50

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 10/09, 04:10

PINOMM – Софтуер за фактуриране
Дата: 10/09, 04:00

Тази страна може да смени столицата си
Дата: 10/09, 04:00

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия