Хороскоп за понеделник 19 август: Да вземе почивен ден зодия


Дата: 18/08, 20:00

Пиксабей

Ето хороскопа на "Ламята": 

Овен

От гледна точка на личните отношения този ден е много сложен. За много от представителите на знака той ще бъде свързан с болезнени разочарования, и възможно даже със сериозни емоционални травми. Отношенията, които до съвсем не отдавна са изглеждали стабилни и предсказуеми, може да донесат интересни и неприятни сюрпризи , при което Овните съвсем ясно ще си дадат сметка, че събитията на този ден са само върха на айсберга. Трябва да запазите олимпийско спокойствие, защото без него ще Ви бъде много трудно правилно да реагирате на ставащото. Ще се наложи не само да взимате сложни решения, но и да ги реализирате в живота. Стегнете се!

Телец

Телците днес могат да се похвалят с изключително безгрешна интуиция. На всеки въпрос от серията „какво е било, какво ще бъде и с какво ще се успокои сърцето ни”, сте готови да дадете мълниеносен и точен отговор, но само в случай, че това не се отнася лично до Вас. Ще раздавате отлични съвети на всички желаещи ( а ако трябва да сме точни – и на нежелаещите), но не знаете как да решите собствените си проблеми. Всъщност всичко е много просто - днес нищо не се налага да разрешавате. Заемете се с нещо весело.


 

Близнаци

Замисляте да отидете някъде? С компания? Какво пък, сега е най-подходящото време да започнете да си правите планове! Настроени сте да се съсредоточите върху отношенията със своя партньор и да действате неспирно, за да можете и двамата да се чувствате чудесно. Ако и двамата може да си вземете отпуск,вероятно би трябвало да се възползвате от това. Ако нямате тази възможност, възприемайте всичко като отсрочен отпуск и като нещо прекрасно, което ви очаква...
 

Рак

Бъдете внимателни! Досадна грешка, допусната днес, може да Ви усложни живота за няколко седмици напред. Избягвайте риска, дори и да изглежда оправдан. Това ,в частност, е особено валидно за търговските предприятия. Не е желателно да купувате и продавате имоти, в това число и старини предмети. Евентуална среща със стари приятели ще бъде много приятна, а и на тях ще им харесат станалите с Вас промени. Някакви минали отношения може да се възобновят, но с ново качество, и за всеобща радост. Близък човек планира да Ви каже добра новина...
 

Лъв

Най-страшното, което може да Ви се случи днес е, да подведете своя любим човек тогава, когато най-много се нуждае от Вашата помощ. Но това ще стане само в случай, че решите съзнателно да постъпите така. Затова са нужни само малко внимание и търпение, и отново ще сте незаменими и важни в живота на Вашата половинка.
 

Дева

Трябва да сте готови за решителни действия, защото точно такива ще изисква ситуацията. Постарайте се да намерите такъв способ за преодоляване на трудностите, който да устройва и Вас, и хората, които Ви заобикалят. За съжаление, колкото и да се стараете, все в някаква степен нечии интереси ще се наложи поне частично да бъдат пренебрегнати. Доста грижи и ангажименти ще имате във връзка с подготовката и организацията на някакви семейни мероприятия. Колкото по-рано поемете ролята на лидер и ръководител, толкова по-бързо ще се намерят помощници и съюзници. Така че се постарайте, да не хабите времето си напразно.
 

Везни

Никой няма да Ви забрани да смятате себе си по-умни от обкръжаващите Ви като цяло, и от Вашия любим в частност. Само че би било прекалено неразумно, ако решите да демонстрирате своето превъзходство.
 

Скорпион

Дългият период на Вашата увереност в себе си в този момент преживява не само възходи, но и падения. Търсите знак, който да Ви покаже, че сте на верен път? Ако от време на време се съмнявате в себе си, това още не е края на света, та затова не почвайте да си правите самобичуване. Може да поразпитате роднините и приятелите, какво мислят относно това, което вършите, но това вместо да Ви помогне, ще Ви забърка още повече. Най-доброто, което можете да направите, за да запазите душевното си спокойствие е, да проявите търпение. Просто продължавайте да вървите напред и да вярвате в себе си.
 

Стрелец

Хората, които Ви познават и обичат, никак няма да се учудят, че понякога изпускате по някоя непремерена дума. Така че ако през следващите няколко дни започнете да се изяснявате по-откровено от обикновено, на никой от близките Ви хора няма да му мигне окото. Но какво ще стане, ако се окажете в компанията на хора, които не са привикнали към такава прямота и откровеност? Тогава, след като направите такова изказване, в качеството на извинение, предложете на своя събеседник, да го придужите, докато се качи в таксито...
 

Козирог

Днес ще направите някакво откритие, свързано с Вашия любим човек. Не може да се каже, че много ще Ви зарадва, но и като огорчение няма да е кой знае какво. Просто от този момент нататък ще се наложи да живеете с това, което знаете. Възможно е то даже да Ви донесе своеобразно удоволствие.
 

Водолей

За да решите текущите проблеми през този ден, трябва да ограничите своите емоционални прояви, отреждайки им строго определено място. Голяма роля ще играе готовността Ви да спазвате закона, придържайки се към стандартните норми на поведение, а също и да се съобразявате с правилата, поставени от други хора. Възможни са усложнения при контактите с родителите, деловите съюзници или брачниа партньор. Много вероятно е, да се наложи в нещо да се ограничите – например, да се откажете от някои удобства в собствения си .
 

Риби

Въпреки доста неприятното стечение на обстоятелствата, ще успявате да вървите напред. Тайната на успеха се крие в правилното избиране на съюзниците. Но самостоятелни действия едва ли ще донесат очакваните плодове. Денят е подходящ за почивка и неформално общуване. Той обещава куп нови запознанства , които ще доведат до приятни, но не много сериозни отношения. Радвайте и себе си, и другите - днес това ще Ви се удава, както на никой друг

Вземете почивен ден.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 12/09, 03:10

PINOMM – Софтуер за фактуриране
Дата: 12/09, 03:10

На 12 септември рожден ден има Аня Пенчева
Дата: 12/09, 03:00

Препатили сънародници отърваха болницата
Дата: 12/09, 02:50

Английски и Немски език за деца и ученици от 5 години до 12-ти клас с Учебен център "Скоростно Учене" - Варна
Дата: 12/09, 02:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия