Спор за паркомясто в Костинброд прерасна в побой и престрелка между съседи


Дата: 17/10, 09:00

Пиксабей

Спор за паркомясто в Костинброд завърши с престрелка между съседи. Кадри от случилото се бяха изпратени до Нова тв, а потърпевшият от стрелбата мъж е със сериозни наранявания. По него е стреляно с газов пистолет с топчета.

„Не сме имали проблеми досега със съседите за паркомястото. Това беше първия подобен инцидент. На 23 септември наша гостенка беше спряла на въпросното място. Празнувахме, а Орлин, съседа, започна да крещи, че имаме три минути да излезем да преместим колата”. Това заяви в „Здравей, България” потърпевшият Румен.

Съпругата му  Юлияна обясни, че въпросното паркомясто е продължение на тротоара и е общинско място. „Не сме говорили чие е това място, но са казвали, че там си паркират колите, защото смятат, че това пространство е към тяхната къща. Но там спират и други хора”, заяви тя.

Румен заяви, че двамата със съпругата му слезли, за да преместят колата. „Започнахме да разговаряме с Орлин, като му обяснихме, че това е общинско място и всеки може да паркира там. В следващия момент жена му излезе и започна да стреля по нас. Оказа се в един момент, че и двамата започнаха да стрелят срещу нас и то на много близко разстояние”, разказа потърпевшият.

Юлияна му подчерта, че ще търсят правата си по съдебен път. "Имаме извадени медициснки свидетелства. Очевидно нашите съседи са конфликтни. Имаме малко дете. Аз много често стоя сама вкъщи с него, когато съпруга ми пътува служебно, и се притеснявам", заяви жената. 


 


За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



В Румъния отстраниха от изборите сенаторка, която поиска Балчик и Добрич да се вземат обратно от България
Дата: 17/10, 11:22

Със специализиран транспорт с охрана: Утре доставят във Варна хартиените бюлетини за предстоящите избори
Дата: 17/10, 11:21

Румен Гайтански - Вълка излиза на свобода срещу гаранция от 250 000 лв.
Дата: 17/10, 11:14

Варненка взе такси с детето си и остана изумена: За първи път не слушах псувни и мрънкане, а на задната седалка имаше бонбони
Дата: 17/10, 11:07

Заплашиха със смърт директора на "Военна полиция"
Дата: 17/10, 11:011 Коментар

Още новини
Спонсорирани връзки.

Коментари twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия