Лили Иванова изнесе концерт във Варна


Дата: 05/07, 00:35

Кадър ФБ Лили Иванова

Лили Иванова изнесе концерт във Варна в рамките на своето национално турне за 2024 година.

Зрителите в препълнения Летен театър я приветстваха със ставане на крака след всяко изпълнение, те скандираха „Лили, обичаме те!“ и „Браво!“, предава БТА. 

За мен и за целия екип е невероятно щастие да бъдем във вашия прекрасен театър в този красив град Варна, каза Лили Иванова в началото на събитието. В първия час на концерта прозвучаха и нови композиции от репертоара на певицата, сред които „Два белега“ по текст на Мартин Карбовски и музика на Огнян Енев от LI Orchestra, и „Спомен“ от поета Александър Петров, композирана от Ангел Дюлгеров, който е аранжор на цялата програма на турнето. Тази година в програмата са включени и песни на Лили Иванова с нов аранжимент като „Сълза“ с текст от Надежда Захариева и „Покруса“ по текст на Дамян Дямянов.

Около час след началото на концерта, певицата покани публиката да пеят заедно и изпълни „Щурче“ и „Детелини“, които вдигнаха всички зрители на крака и ги накараха да аплодират, да пригласят и танцуват. Дете издигна до сцената плакат с надпис „Лили Иванова е номер 1“, а публиката скандира „Лили, Лили!“. Не ви чух да пеете, пейте смело, вие можете, каза Иванова преди да изпълни „Ветрове“. Тя бе последвана от викове „Лили, обичаме те!“ и „Браво!“. 

Последната песен от програмата - „Камино“, прозвуча след въведение от двамата китаристи Иван Йорданов-Чери и Ангел Дюлгеров, последвано и от соло на цигуларя Орлин Цветанов. Зрителите посрещнаха изпълнението с бурни и продължителни аплодисменти. След поклона музикантите се върнаха за бис, в който Лили Иванова завърши концерта с рефрена „Последната ми дума ще е песен“ от песента „Присъда“. 

Певицата представи на публиката всички музиканти от LI Orchestra, поднасяйки им поклон и благодарности. С нея в концертите са Ангел Дюлгеров, Орлин Цветанов, Огнян Енев, Иван Йорданов-Чери, Росен Ватев и Христо Михалков, както и триото LaTiDa.

След Варна турнето ще премине на 6 юли през Бургас, след което ще продължи в Пловдив на 12 септември, в Стара Загора - на 14 септември, в Плевен - на 16 септември, в Смолян - на 12 октомври, в Кърджали - на 13 октомври, в Пазарджик - на 15 октомври, във Враца - на 18 октомври, в Перник - на 19 октомври, в Панагюрище - на 14 ноември, в Кюстендил - на 18 ноември, в Сандански - на 20 ноември. Финалът на концертите от турнето, на което БТА е медиен партньор, ще бъде на 14 декември в „Арена София“. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Пуснаха ново платно от магистрала "Струма"
Дата: 07/07, 17:53

В 14:00 часа камерата на границата на България и Турция показа: По-добре забравете пазара в Одрин!
Дата: 07/07, 17:46

Мика Зайкова разби голям мит за пенсиите в България: 2,5 пъти по-ниски са от румънските
Дата: 07/07, 17:332 Коментара

Копривленски стана шампион в Япония!
Дата: 07/07, 17:281 Коментар

Западни пенсионери изкупуват имоти по Черноморието ни
Дата: 07/07, 17:26

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия