Марков, „Величие“: Ивелин Михайлов заключи наши депутати в хамбара на къщата си


Дата: 05/07, 08:13

Редактор: Недко Петров

Стопкадри бТВ

Николай Марков обясни на какво се дължи разрива между него и Ивелин Михайлов в партия „Величие“.

Той злоупотреби със закона, той заключи нашие депутати в хамбара на собствената си къща и ги държа под ключ от 3 до 7 и половина часа, докато не отидох аз да ги освободя. Задържането на депутати и вземането на телефоните им е престъпление и търговия с влияние, което се наказва с от 6 до 10 години лишаване от свобода, разкри по бТВ Марков.

Казах му това, за да го предпазя, за да не подаде някой депутат жалба. Един да го направи и отива в затвора. Заключи ги след гласуването на временната комисия за правилника. Оттогава ни нарича предатели и призовава хора да ни убиват. 600 човека са ми пуснали съобщения за убийство, допълни Марков.

Той разкри още, че до разлома с Михайлов се е стигнало, след като поискал неговия бизнес да се отдели от партийната работа.

На срещи с партийни цели реално се събират пари в кашони и се продават книги за по 150 лева на Ивелин Михайлов. Това е търговия с влияние. Тези пари ги дават присъстващите на тези срещи, пускат парите вътре в кашона, добави лидерът на „Величие“.

Всички координатори на така наречената партия „Величе“ са от „Тугедър“, фирми, които са брокери и учат хората как се теглят пари от банки и защо се теглят, и как да се инвестират. Искам да призова всички български граждани, да не дават пари, да не дават един лев на тези сбрки. Защото това не са сбирки на партия „Величие“, това е бизнеса на Ивелин Михайлов, заяви още Николай Марков.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



До 38 градуса в понеделник
Дата: 08/07, 04:00

Рожден ден празнува днес Ирен Кривошиева
Дата: 08/07, 03:00

Препатили потвърдиха: Има помощ за сърцето
Дата: 08/07, 02:00

Ерата на роботизираната хирургия в трансплантацията на органи
Дата: 08/07, 02:00

Гръцките власти забраниха шествие в защита на християнското семейство
Дата: 08/07, 01:50

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия