В този ден тръгват "Игри на волята" по Нова тв


Дата: 01/09, 19:06

Кадър Нова тв

Предстои 40 нови участници да бъдат разделени в пет племена Ясна е датата, на която ще се появи новият сезон на риалити шоуто за оцеляване "Игри на волята". Първите два епизода от предаването ще бъдат излъчени по Nova на 14 и 15 септември (събота и неделя) от 20:00 часа.  Телевизията ще излъчва шестия сезон на екстремното риалити от понеделник до събота от 20:00 часа.   

Предстои 40 нови участници да бъдат разделени в пет племена, а сблъсъкът помежду им ще започне още от самото им влизане в шоуто. От Nova се хвалят с това, че битките между състезателите ще се водят на три чисто нови арени.

Водещите на "Игри на волята" Ралица Паскалева и Димо Алексиев коментираха в сутрешния блок на Nova, че зрителите могат да очакват "напълно различен сезон сред дивата красота на северното Черноморие и епични битки на Арената".

 

"Очаквам още по-висок рейтинг и най-вече още повече доволни зрители - това е най-важното", сподели Ралица Паскалева. Нейният колега допълни, че почитателите на формата могат да очакват хубави битки, "които наистина да заинтригуват хората, които ги гледат".

Голямата награда, за която се борят участниците тази година, е 100 хиляди лева.

От Nova разкриват още, че кастинг битките за влизане в специалния сезон All Stars също продължават с пълна сила, като там се очаква на Арената да се завърнат едни от най-големите любимци на феновете на "Игри на волята".

Ще се завърне и официалният подкаст на "Игри на волята" - "След Игрите". Дигиталната поредица ще срещне феновете на екстремното риалити с най-интересните участници от шестия сезон, пише webcafe.bg. 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Дъжд на много места в неделя
Дата: 15/09, 04:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 15/09, 03:50

Нов проект на Комфорт ООД – жилищен комплекс Кабакум Плаза на метри от плаж Кабакум във Варна
Дата: 15/09, 03:50

На 15 септември рожден ден има Нели Рангелова
Дата: 15/09, 03:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 15/09, 02:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия