Българката, която превзе музикална Италия, разкри "локомотива" на успеха си


Дата: 17/07, 20:56

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Да излезеш извън Кулата и Калотина. Този израз ми го каза Миодраг Иванов. Това беше моят локомотив в живота. Да успееш зад граница е много трудно, става с много лишения и много мъка. Като отидох в Италия първата седмица спах върху билярдна маса. Отидох там с 1000 марки, от които 360 дадох, за да си платя училището и нямах откъде да взема други пари. Оттам намерих един хотел за войници с една баня на етажа. Бях единствената жена там и ми казаха, че не бива останалите да ме виждат. До тоалетната ходех само през нощта, за да не ме види никой.  

Това разказа домакинята в "Черешката на тортата" певицата Даяна Куманова, която отиде в Италия, превзе музикалния свят и бе обявена за Жена на годината. 

През това време видях, че има конкурс за певица и отидох. Именно тогава започнах да изкарвам пари и успях да си наема апартамент. Тогава обаче имах много ангажименти, постоянно пътувах, пеех от сутрин до вечер и именно тогава се научих да пея реално, коментира тя. 

Истинската ми любов дойде, когато се появи първото ми дете. Родих го на 21 години и заедно пораснахме. Като малък казваше, че иска да стане директор и сега работи с баща си, разказа тя. 

Когато бях дете, виждах бъдещето си. Още на 3 годинки казах на мама, че бащата на децата ми ще е от моята група в детската градина. Така е стана, разказа тя.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Оцелелият мъж след злополучния скок с парашут край Ихтиман: Доста време се въртяхме в кръг, разбихме се, изпитах голяма болка
Дата: 28/08, 23:40

Английски и Немски език за деца и ученици от 5 години до 12-ти клас с Учебен център "Скоростно Учене" - Варна
Дата: 28/08, 23:36

Ахмед Доган във видеообръщение: Вече много се прекали от момчето
Дата: 28/08, 23:061 Коментар

Румънска квалификантка изхвърли шампионката от "Уимбълдън" във втория кръг на US Open
Дата: 28/08, 22:49

Фестивалът във Венеция бе открит с прожекция на филм на Тим Бъртън
Дата: 28/08, 22:35

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия