Хороскоп за 6 септември Деня на Съединението: Да изпие "бавно кафе" зодия


Дата: 05/09, 21:00

Ето го хороскопа от Ламята 

Овен

Днес финансите на Овена могат да запеят такива сърцераздирателни романси, че отзвукът им ще звучи по време на разговора, който ще Ви мине през ум да проведете с членовете на семейството си. За съжаление това ще предизвика сериозни разногласия. Може би вместо да дрънкате напразно, е по-добре да помислите, как да решите проблема с парите. Всъщност, имате шанс да измислите нещо стойностно и съвсем не лошо.

Телец

Няма да навредят на общуването Ви с Вашия любим човек през този ден малко коварство и ехидност. Ако бъдете прекалено бели и пухкави, няма да му е интересно да общува с Вас и може да предпочете нечия друга компания, вместо Вашата. Ама това едва ли Ви трябва...
 

Близнаци

Ако направите крачка назад и погленете цялостно създалата се картина, ще видите, че онези проблеми, които сте си измислили, наистина не съществуват. Далеч не всичко, което става, се намира в зоната на Вашите отговорности. Разбира се, на Вас са възложени много важни задължения, и това Ви прави прекалено нервни. Ако за известно време се откъснете от тях, то много скоро нещата ще се решат от самосебе си. Така че си намерете начин да се поразходите и да изпиете едно „бавно” кафе, за да се откъснете от цялото това препускане.
 

Рак

От Ваша гледна точка, любимият Ви човек днес няма да разбира елементарни неща, а това може да Ви нажежи до такава степен, че да стигнете светене с бяла светлина. Само не бързайте веднага да се палите: ако нещо сте обяснили на своята половинка неточно или неправилно, той съвсем не трябва да разбира това.
 

Лъв

Май на Вашия любим човек днес ще се наложи, всяка своя дума да потвърждава с дела, ако наистина иска да му повярвате. Впрочем, за времето на Вашите срещи вече има някакъв определен кредит на доверие, и затова звездите Ви препоръчват, да преминете на някаква облекчена версия. Бъдете сигурни, че няма да съжалявате.
 

Дева

Бъдете предпазливи и внимателни при общуването с шефовете: излишно смелите изказвания и излишната независимост на разсъжденията, може да доведат до поижаване на заплатата и загуба на предишния професионален статус. Деловите преговори изискват прекалено внимание и затова ги проведете на добре изестна територия.. За съжаление в дома си няма да успеете да се отпуснете и да отпочинете. На раменете Ви ще легне товар от чужди грижи. Това ще Ви отнеме много сили, а чувството за морално удовлетворение все няма да се появява. Но пък вечерта все пак ще има възможност нещо да Ви зарадва.
 

Везни

За Вас този ден ще бъде благоприятен, само че е нужно да помните, че първата му половина ще бъде много по-ползотворна от втората. Затова е добре да станете по-рано и да се заемете с работа, а следобяда да оставите за приятна почивка в компанията на близките си. Денят също не е лош за обход по магазините: ще успеете да направите много удачни покупки, и като се прибавят много изгодните условия за получаване на кредит, които ще Ви бъдат предоставени, ще успеете да реализирате замислите си с удивителна лекота и ловкост. Само експерименти с имиджа не са желателни.
 

Скорпион

Проявете максимум топлота и съпричастност към своята половинка. Даже и не можете да си представите колко са и нужни Вашата подкрепа и разбиране на нейните проблеми. Тя съвсем няма да Ви каже, че при нея нещо не е наред, а Вие и не питайте... Просто бъдете през този ден малко по-ласкави от обикновено...
 

Стрелец

Не може да се похвалите с висок жизнен тонус, но настроението Ви ще бъде хубаво, и дори в сложните ситуации ще успеете да запазите своя оптимизъм. Бъдете готови да си спомните за нерешените проблеми, а и да се заемете с оправянето на своите и чужди грешки. Обичайните дейности и домашните грижи ще Ви отнемат прекалено много време. Много силно ще бъде влиянието на позитивните тенденции в сферата на романтичните отношения. Ще се появят благоприятни обстоятелства за нови запознанства и увлечения. Това ще бъде особено валидно, ако планирате пътуване или посещение на увеселително заведение. Денят също е подходящ за решаване на финансови проблеми.
 

Козирог

Нестандартни решения и смели действия ще Ви дадат възможност да постигнете значителен успех в някаква важна за Вас работа. Готови сте да рискувате, но рискът е напълно оправдан , а звездите са благосклонни, така че няма нужда да сте прекалено предпазливи. Ако се занимавате с бизнес, може да сключите изгодна сделка. И все пак емоционалният фон не може да бъде наречен стабилен. Настроението Ви непрекъснато ще се променя и сериозно ще се вълнувате и ще преживявате зарад малки недоразумения и разногласия в семейството. Помнете, че колкото по-спокойно реагирате на подобни неща, толкова повече ще се наслаждавате на отношенията с близките.
 

Водолей

В живота на Вашия любим човек се е повил проблем, който той може да реши само с Ваша помощ. По какъв начи ще се наложи да му се помага, е сложно да кажат не само звездите, а и самия той няма да може да го направи. Тези, които обичат разбират всичко и без думи...
 

Риби

В последно време се чувствате много уморени. Трябва да се избавите от неувереността в себе си, която не е нищо друго, освен страх, че може да се окажете по-зле от другите. Вашите колеги и приятели Ви възприемат като звезда, за което са съвършено прави. Много скоро пред Вас ще се открие възможност, да покажете своите възможности и талант, та затова не е зле да се опитате да удържите своя необоснован страх. Престанете само да мислите, какво е хубаво за Вас, и какво - правилно...

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



ПАОК загуби първи точки в Гърция, Десподов отново резерва
Дата: 16/09, 05:00

С нови таблети, раници, тетрадки и помагала от А1 270 деца от приемни семейства започнаха новата учебна година
Дата: 16/09, 04:20

Проблемите с простатата не са присъда
Дата: 16/09, 04:10

Облачно в понеделник
Дата: 16/09, 04:00

Учебен център "Клуб Трийхаус" обявява прием за следобедна занималня през учебната 2024/2025
Дата: 16/09, 03:40

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия