Благотворителен концерт помага на деца от Варна


Дата: 04/07, 08:53

Булфото, архив

Демонстрации на полицейска техника и пъстър концерт ще съберат варненци и гостите на морския град край Слънчевия часовник в Морската градина на Варна на 14 юли 2024 г. от 16 ч.

Полицаи, пожарникари и спасители ще запознаят любопитните малчугани със своята работа в рамките на благотворителната инициатива "С обич за децата, в памет на бащите герои“.

Тя се провежда за тринайсети път и търси съпричастност и помощ за семействата на полицаи, пострадали при изпълнение на своя дълг. Ще има и демонстрации на клубове по бойни спортове, и още - много вокални изпълнения на солисти и групи, както и танци фолклорни и съвременни. Ще видим техника от различни структури на МВР – пожарна, полиция, жандармерия, гранична полиция, Министерството на отбраната.

Събитието се организира от Синдикалната федерация на служителите на МВР (СФС МВР) и е под патронажа на кмета на Варна Благомир Коцев в партньорство с Община Варна, Варненска и Великопреславска митрополия и МВР-Варна, и с подкрепата на Grand Mall.

Всеки може да даде своята подкрепа и в дарителската банкова сметка: BG51UBBS80021014037340, за връзка с организаторите – телефон 0878 902 193, Красимир Костов.

Оркестърът на Военноморските сили ще открие с празнични маршове и любими мелодии от филми празненството с водещ Пламена Николова. В програмата са включени изпълнения на Александър Пeтров - финалист в" Гласът на България", Клуб по спортни танци Varna Dance Team с ръководител Таня Йосифова, Школа по фолклорно пеене “Фолклорна магия" и възпитаници на НУИ “Добри Христов" с ръководители Елица и Павлинка Тодорови, Клуб по акробатичен рокендрол “Морска сирена", възпитаници на вокалния педагог Атанаска Липчева - Вокална формация “Ейнджъл Войсес", Клуб по танци “Стил Денс" с ръководител Силвия Петрова, Вокална група “Весели щурчета" с ръководител Радослава Димова, Айчин Хасан с песента “Boomerang" на “Walk Off The Earth" и Атанас Симов с песента “Земи ма, Радо", Балетна формация “Звездна дъга", Вокално студио “Моника Ла Ре Ми" с ръководител Моника Карагенова, Клуб по танци “Черно море", Школа по танци “Танцова работилница" с ръководител Десислава Димитрова - Аргирова, Фолклорна формация “Медени звънчета" с ръководител Петя Драгнева, Брейк формация “Крейзи форс" с ръководител Кирил Райчев, възпитаници на вокалния педагог Мила Маврова, Фондация “Арт Старс - звезди на изкуството", Клуб по акробатичен рокендрол “Стар Денс" и възпитаници на вокалния педагог Кремена Матева. Ще има и демонстрации на айкидо доджо със сенсей Никола Григоров и Ушу клуб “Шън Лун" - Варна. Финалът на концертната програма ще дойде с песен на 100 кила и с фолклорни танци на  Ансамбъл “Варна".

Заповядайте на 14 юли в Морската градина на Варна и подкрепете благородната инициатива!



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Нидерландия поведе на Турция
Дата: 06/07, 23:42

Нидерландия изравни на Турция
Дата: 06/07, 23:32

Таксите за автомагистралите в Сърбия
Дата: 06/07, 23:10

Световната номер 1 Ига Швьонтек отпадна в третия кръг на "Уимбълдън"
Дата: 06/07, 23:00

Турция поведе на Нидерландия
Дата: 06/07, 22:41

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия