Виктор Николаев към Костадинов: Просто интригантствате ли?


Дата: 04/07, 07:51

Редактор: Юлия Георгиева, кадър Нова тв

Динамична и интересна е политическата ситуация, особено при ДПС. Вчера казахте, че Делян Пеевски е заплашвал свои депутати с прокуратура, с НАП. Кой Ви го каза това и просто интригантствате ли на фона на интересната ситуация или пък наистина имате информация?

Така се обърна водещият в сутрешния блок по Нова тв Виктор Николаев към събеседника си председателя на "Възраждане" Костадин Костадинов. 

Тази инормация за заплахите се появи и в други медии. Няколко от депутатите на ДПС не го криеха и го разказваха в кулоарите на парламена. Истирията е това - Пеевски ги е привиквал и им е казвал, че или правят това, което той им каже, или от следващия ден в домовете им влиза прокуратурата и НАП. И както знаем, в ДПС невинни няма. Този скандал тепърва ще се разгаря, коментира Костадинов. 

Съпредседателят Пеевски си позволява да заплашва не граждани, не неговите роби, а заплашва собствените си депутати. В такъв случай си представете какво е отношението му към редовите членове или избирателите и гражданите на България. Тук трябва да се запитаме защо органите не разследват Пеевски. Защо едно лице си позволява да заплашва с прокуратура, посочи той.

Призовавам тези хора,, които не са се поддали на рекета на Пеевски, да излязат и ясно да разкажат какво се е случило и въобще какво се случва в тази партия в последно време, каза Костадинов. 

В ДПС има сериозен разлом, където се води борба между еничари и турци. Хората, които са създали партията, смятат, че тя в момента се превзема отвътре. Което е много сериозен проблем и е проблем за националната сигурност. Защото ДПС по принцип е замислена като заплаха за сигурността. Второто е безграничната му амбиция да завладее държавата. Възможно е да се създаде второ ДПС. Но няма добро или лошо ДПС. Има само ДПС. В този случай обаче това е много опасно, защото ще ви припомня създаването на ДОСТ. Но тогава Доган стоеше в ДПС, а сега той е встрани. При Пеевски ще остане клиентелата и зависимите, посочи Костадинов.

 



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Биков: Фантазия е, че ГЕРБ и ДПС са едно
Дата: 06/07, 21:13

Иво Инджев: Орбан иска Киев едностранно да спре огъня и да капитулира пред Русия
Дата: 06/07, 20:533 Коментара

Новият патриарх зове към обединение
Дата: 06/07, 20:37

Всички родители на ученици от тези класове получават по 300 лева помощ
Дата: 06/07, 20:16

Всички абонати на А1, Виваком и Йетел са предупредени за сметките в чужбина
Дата: 06/07, 20:11

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия