Надежда Ганева: Трябва да сме достатъчно адекватни, че да избираме депутати, които видимо са използвали алкохол или наркотици


Дата: 27/06, 17:40

Редактор: Александър Дечев

Кадър: "Нова телевизия"

Медийният експерт Надежда Ганева коментира предложението за въвеждане на тестове за алкохол или наркотици на депутатите.

"Ако нашите политици изглеждат толкова неадекватни, че могат да употребяват наркотици, аз предлагам да не ги избираме. Те да отговорят за законите на страната ни, ми се струва малко абсурдно да бъдат проверявани за наркотици всеки ден. По принцип всеки български гражданин трябва да спазва закона. Ако е използвал забранени вещества, следва, че това е престъпление. Ние да сме с презумпцията, че нашите народни представители потенциално всеки ден извършват такова деяние, за мен е абсурд. Просто според мен трябва всички да се погрижим да не избираме толкова неадекватни хора, че да изглеждат, че да трябва да им правим наркотестове на входа на Народното събрание", каза тя.

"Аз съм против това да има партийно номадство - да могат от една група депутати да влизат в друга. Това би създало много проблеми, така може да се купуват депутати директно. Ако на някого не му достигат 5-6 гласа или 10, те могат да се опитат да подкупят депутати от други групи, те да ги напуснат и да се присъединят към други групи. Смятам, че ако си избран от една конкретна политическа партия, не е редно, морално и етично да влизаш в друга партия. Нека да останат независими и да нямат право да сформират нови групи", смята още Ганева.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Мбапе пробва нова маска
Дата: 30/06, 08:33

Предсрочни избори във Франция
Дата: 30/06, 08:11

Днес е Неделя на всички светии
Дата: 30/06, 08:02

Засилени мерки за сигурност заради избора на български патриарх
Дата: 30/06, 07:51

Интензивен трафик към Гърция и Румъния
Дата: 30/06, 07:34

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия