Стаси Цалова с предупреждение за Западна и Централна България


Дата: 27/06, 18:11

Редактор: Александър Дечев

Кадър: БТВ

Синоптичката на БТВ Станислава Цалова каза своята прогноза за времето у нас в следващите дни."Бурите в Западна и Централна България ще продължат и през следващите 24 часа. За часовете до полунощ все още в Северозападна България важи оранжев код за опасни гръмотевични бури, валежи и градушки. В Югозападна, в Централна и Северна България кодът е по-слабият - жълто. За утре вече предупрежденията са вече само за югозападната част на страната, отново за краткотрайни валежи, гръмотевици и възможни градушки. Тази нощ краткотрайни валежи и гръмотевици ще има в западните и централните райони на много места, а утре главно в югозападната част на страната. Остават условията за градушка. И утре в Източна България ще бъде предимно слънчево", каза тя.

"Максималните температури в повечето райони ще бъдат между 29 и 34 градуса. По морето отново ще преобладава слънчево време утре. Ще духа до умерен вятър от североизток. Температурата на морската вода е 24-25 градуса. В планините на Западна и Централна България отново се очакват краткотрайни, временно интензивни валежи от дъжд. Ще има също и условия за гръмотевични бури. На моменти и вятърът ще се усилва. Иначе ще бъде предимно умерен от изток-североизток. През почивните дни и в понеделник местата с дъжд и гръмотевици съвсем ще намалеят. Температурите отново бързо ще се повишат От вторник нататък ни очакват нови бури, валежи и градушки, ще захладнее", добави Цалова.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Предсрочни избори във Франция
Дата: 30/06, 08:11

Днес е Неделя на всички светии
Дата: 30/06, 08:02

Засилени мерки за сигурност заради избора на български патриарх
Дата: 30/06, 07:51

Интензивен трафик към Гърция и Румъния
Дата: 30/06, 07:34

Високи температури в неделя
Дата: 30/06, 07:24

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия