Ивелин Михайлов от "Величие" ще става депутат и партиен лидер


Дата: 07/07, 14:20

Кадър Нова Тв

Един от най-коментираните нови политици обяви своето бъдеще. 

Идеологът на "Величие" - бизнесменът Ивелин Михайлов, се закани, че при следващи избори ще се кандидатира за депутат и после ще оглави парламентарната група на партията. "Ако до това време съм жив и на свобода, ще бъда представител в Народното събрание", каза той пред БНР. И обясни, че ще се кандидатира не като водач на листа, а от второто място.

Михайлов коментира конфликта си с вече бившия председател на ПГ на "Величие" - бившият служител на НСО Николай Марков. Напрежението в редиците на най-новата парламентарна сила в страната доведе до разцеплението на групата и до разпадането ѝ.

В петък шестима депутати от "Величие", гравитиращи около създателия на "Историческия парк", напуснаха парламентарната група - Красимира Катинчарова, Юлиана Матеева, Павлин Петров, Ирена Негинова, Лариса Савова и Росица Калинова и така в групата останаха само 7 души. Това я обрече на разпускане, тъй като според парламентарния правилник санитарният минимум за парламентарна група е 10 депутати.

По думите на Михайлов шестимата всъщност са седем, но седмият бил много уплашен. "Той е архитект от Плевен, не е конфликтен. Той се притеснява, има постоянни заплахи от  Марков, че ДАНС ще ги разследва за търговия с влияние", обясни бизнесменът с политически амбиции.

Процесите в партията Михайлов определи като "начало", след като в петък вече бившият зам.-шеф на ПГ Дарин Георгиев ги посочи като края на "Величие", пише dnes.bg.



За реклама в "Петел" на цена от 60 лева без ДДС на ПР публикация пишете на info@petel.bg

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието!

Последните новини виж - ТУК!


Проверка на фактите: Съобщете ни, ако видите фактологични грешки и нередности в статията или коментарите. Пишете директно на info@petel.bg. Ще обърнем внимание!


Изпращайте вашите снимки на info@petel.bg по всяко време на дежурния редактор!

 

 

Зареждане на коментарите. Моля, изчакайте!



Спонсорирани връзки.



Обявиха глобите за плащане в брой над 10 хиляди лева
Дата: 15/07, 11:59

Младеж загуби живота си в катастрофа на пътя Добрич - к.к. "Албена"
Дата: 15/07, 11:54

Той е истинският герой от стрелбата срещу Тръмп
Дата: 15/07, 11:48

Валерия от „Ергенът”3 преживя пълен обрат в живота си преди дни
Дата: 15/07, 11:42

Ваня Червенкова от Русия: Загубих и другото си крило
Дата: 15/07, 11:38

Още новини
Спонсорирани връзки.

twitter Facebook
Нагоре Назад
Petel.bg © 2011 - 2024 | Пълна версия